Başkan açıkladı! Batalla dönüyor...

30.04.2020 - 00:28 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 00:31

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan açıklamalar yaptı .Buırsaspor'un puanı silinecek mi? Burak Kapacak ve Ozan Koç transfer olacak mı? Pablo Martin Batalla geri dönecek mi? İşte tüm detaylar...

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan; Burak Kapacak ve Ozan Koç ile ilgili transfer iddialarına değinirken, Pablo Martin Batalla'yı teknik ekibe dahil edeceklerini açıkladı.

TRT SPOR Instagram hesabında TRT SPOR muhabiri Erman Gönülşen'in sorulartını yanıtlayan Mestan, liglerin geleceği ile ilgili, "Biz oynayacak gibi planlamalarımızı yapıyoruz. Oynayın derlerse hedef Süper Lig; oynamayın derlerse oynamayız ama bizim oynama yönünde olduğumuzu söylemek isterim." dedi.

Burak Kapacak ile Ozan Koç hakkındaki transfer iddialarına değinen başkan Mestan, "İkisi için de teklifler geliyor ancak biz iki oyuncumuzla devam etmek istiyoruz. Oyuncularımın Süper Lig'de bizimle beraber oynamasını istiyorum ancak gelen tekliflerden de kıvanç duyuyoruz." açıklamasını yaptı.

Mestan, kulübün efsanesi Pablo Martin Batalla hakkında ise dikkat çekici ifadeler kullandı ve "Batalla ile sezon başında anlaşmıştık. Türkiye'de kurs açılmadığı için dahil edemedik ancak gelecek sezon teknik ekipte bizimle birlikte olacak." diye konuştu.

Mesut Mestan kulübün ekonomisi hakkında bilgi verirken, puan silme gibi bir durum olmadığını belirterek, "Şu an hiçbir şey yok. Sıfır kuruş. 1. Lig'in geliri de malum. Gelenler de alacaklılara gitti. Bize gelen bir şey yok. Şu an 3.'cüyüz, iyi bir kadro kurmuştuk. Hak ettiğimiz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Puan silme gibi bir konu söz konusu değil. FIFA ile tüm görüşmeleri yaptık. Sezon başında yaşadığımız şanssızlıklar önceki yönetimle alakalıydı." ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler