Başkan açıkladı: Beşiktaş olmadı ama takımdan kesin ayrılıyor!

26.08.2022 - 16:32 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 16:41

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Göztepe'ye maksimum bilet ayırdıklarını belirtirken Beşiktaş'a transfer olmayan futbolcuları Philippe Keny için konuştu.

Nazım Türknas -AJANSSPOR

Radyospor'da Nazım Türknas tarafından hazırlanıp, sunulan Üçleme Programı'na konuk olan Beyçimento Bandırmaspor kulüp başkanı Sayın Onur Göçmez, Bandırmaspor ve yeni sezona dair açıklamalarda bulundu. 

Hayatımız Bandırmaspor olmuş

Play-off finali'nde kaybedilen İstanbulspor maçını ve sonraki süreci anlatan Onur Göçmez, "Biz bir travma yaşamadık. Bizim millet olarak şöyle bir kültürümüz var; ne olursa olsun ertesi sabah kalkıp dükkan açarız. Bizde de o durum oldu. Bizi ayakta tutan da o gün Bandırmaspor taraftarı oldu. O atmosferi oluşturan taraftarımız takımı tam anlamıyla bağrına bastı. Biz de ertesi gün çayımızı demledik ve 'Hayatımız olmuş Bandırma' dedik. Öyle de devam ediyoruz." dedi.

Başakşehir'i izledim, çok hoşuma gitti

Göçmez konuşmasına şöyle devam etti: "Başakşehir ve Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ben dün Başakşehir'i izledim, çok hoşuma gitti. Bizim de oyun sistemimize baktığımızda daima istatistiklerde daha fazlasını yapmaya çalışan bir takımız. Ben de başkan olarak hocamız ve futbolcularımızdan bunu görmek istiyorum nitekim öyle de oluyor. Herkes keyif almalı oyundan. Ben de taraftar da zevk almalı. 90 dakika mücadele etmelisiniz, bunun için para alıyoruz. Ben oyuncularıma da sonuç ne olursa olsun yere yatmamalarını söyledim. Bu tarz duruşlar çok önemlidir ve Türk futbolunun da buna ihtiyacı var bence."

Üç Yunan futbolcunun transferi

Yeni yapılan transferlerle alakalı da konuşan Göçmez, "Yunan 3 futbolcu transfer ettik. Her birisi de ihtiyacımız olan mevkilerden ve çok kariyerli oyuncular. Aris ve Panathinaikos gibi kulüplerde oynamış isimler. Bir kaleci, bir stoper ve bir santrafor. Gelios, Kutro ve Manos. Her 3 futbolcuda şehrimize tam adaptasyon sağladı, adeta bizden biri gibi oldular. Bandırma Şehrimiz de Ege’ye ve Yunanistan'a benzer bir yapıya sahip zaten. Oyuncular yabancılık çekmiyorlar burada. Uyum sürecini atlatmak çok önemli. İşte bu Yunan futbolcularımızla o süreci hızlı şekilde atlattık" diye konuştu.

Maç maç bakıyoruz

Bu sezonun hedefi hakkında sorulan soruya Başkan Göçmez şu şekilde yanıt verdi: "Geçen seneye göre daha derin bir kadromuz var. Hep hedefimizi soruyorlar. Bizim şuanki tek hedefimiz Göztepe maçını kazanmak. Çünkü maç maç bakıyoruz tamamen."

Philippe Keny yolcu

Göçmez, Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen Philippe Keny için "Ona biz izin verdik. Bu sene Bandırmaspor'da olmayacak kendisi. Geçen sezon çok güzel emekleri olmuştur kulübümüze. Şua n görüştüğü takımlar var. Süper Lig veya Avrupa liglerine transfer olursa eğer Bandırmaspor adına da güzel bir referans olacaktır" dedi.

Naklen yayın gelirimiz 13 milyon TL’den 9.5 milyon TL’ye düştü

Göçmez konuşmasına şöyle devam etti: "Bandırma denildiği zaman ben daima koşarak giderim. Benim için bu durum taraftarlık, başkanlık değil; bir memleket meselesi. Boşuna demiyoruz; Bandırma olmuş hayatımız. Bu arada ben bu işi amatör olarak yapıyorum ama bu iş gerçekten çok zorlaşıyor. Örneğin federasyondan dün gelen yazıda, naklen yayın gelirimiz 13 milyon TL’den 9.5 milyon TL’ye düşmüş. Düşünün 500 bin dolara civarında."

1000 forma sattık

Bandırmaspor Başkanı, "Şu an için 1000 forma sattık. bordokutu.com adında bir website ile anlaştık. Buradan yapılan alışverişler de çok fayda sağlıyor. Göztepe maçına kadar da %20 indirim var. Biz sezon sonuna kadar 6000, 7000 forma satışı yapmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler