Beşiktaş'ın İstediği Kazımcan Karataş'ın Bonservis Ücreti Ne Kadar?

Salim Manav
08.06.2022 - 15:13 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 15:21

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Altaylı Kazımcan Karataş'ın transferi hakkında resmi açıklama geldi. İzmir ekibinde başkan Ayhan Dündar, 19 yaşındaki futbolcunun bonservis ücretini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın İstediği Kazımcan Karataş'ın Bonservis Ücreti Ne Kadar?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de bu sezon Altay formasıyla çıktığı 23 maçta göz dolduran ve transferin gözdesi olan Kazımcan Karataş'ın transferiyle ilgili siyah-beyazlı kulüpten resmi açıklama geldi.

"Konyaspor ve Westerlo'dan resmi teklif geldi"

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Altay Kulübü Başkanı Ayhan Dündar, "Kazımcan Karataş bu sezon sergilediği performansla göz doldurdu. Kazımcan için Belçika'dan KVC Westerlo'dan ve Konyaspor'dan resmi transfer teklifi aldık. Kazımcan için Beşiktaş'tan resmi transfer teklifi gelmedi ancak ilgilendiklerini biliyorum. Biz isteriz ki Kazımcan Karataş, Avrupa'ya gitsin ve bizleri temsil etsin, Cenk Özkaçar gibi" dedi.

Bonservis ücreti 2 milyon Euro

'Kazımcan Karataş için belirlediğiniz bonservisi nedir?' sorusuna ise Başkan Dündar, "Kazımcan Karataş için belirlediğimiz bonservis ücreti minimum 2 milyon Euro" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
İtalyan ekibi yıldız oyuncu için Beşiktaş'a teklif yaptı!
Habere Git

Süper Lig'de 22 maçta oynadı

Bu sezon Altay'da 22 Süper Lig maçına çıkan genç futbolcu, toplam 1399 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler