Başkan açıkladı: "Emre Belözoğlu kapıdan içeri giremez"

Salim Manav
24.09.2021 - 14:46 | Son Güncellenme: 24.09.2021 - 16:34

Bülent Uygun'la yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da gündeme Emre Belözoğlu ismi geldi. Belözoğlu iddialarının ardından Tahir Kıran'ın 'Emre Belözoğlu, Rizespor'da kapıdan içeri giremez' sözleri geldi. Detaylar haberimizde...

Başkan açıkladı: "Emre Belözoğlu kapıdan içeri giremez"

AJANSSPOR- 

Süper Lig takımı Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun'la yollar ayrıldı. 

Uygun'dan boşalan hocalık görevi için Rizespor'da gündeme Emre Belözoğlu isminin geldiği iddia edildi.

Emre Belözoğlu iddialarından sonra akıllara Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın 19 Eylül 2021'de Çay TV'ye yaptığı açıklamalar geldi.

'Emre Belözoğlu'nu almam'

Başkan Kıran, taraftarların teknik direktör olarak Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirilmesi konusunda çağrılarına ilişkin olarak ise, "Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok, Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam" yanıtını verdi.

Daha önce neler yaşanmıştı?

Bilindiği üzere, 2017 yılında Çaykur Rizespor'un ile Medipol Başakşehir arasında oynanan ve 3-3 berabere biten maçın ardından İstanbul ekibinin kafilesindeki bazı futbolcular ve kulüp çalışanları, maç sonunda görüntü alan bir televizyon kanalının kameraman ve muhabirine saldırmıştı. 

Maçın ardından bir grup Çaykur Rizespor taraftarı Medipol Başakşehir'li futbolculara tepki gösterdi Bu sırada olayı görüntülemeye çalışan A Haber muhabiri Selman Kutlu ve kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım olayı görüntülemeye çalışırken futbolcular gazetecilere çekmemesi için tepki gösterdi.


Çekime devam eden gazetecilere bazı futbolcu ve kulüp çalışanları saldırdı. Muhabir Selman Kutlu'yu polisler güçlükle futbolcuların elinden stat içerisine sokarak kurtardı. Kutlu'nun başının patladığı ve yüzünün morardığı görüldü. Kutlu ve Çağlar Tophane Polis Karakoluna giderek kafileden şikayetçi oldu. Polis ekipleri stat güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kulüpten istedi.

Yalçın Ayhan & Ufuk Ceylan & Volkan Babacan

Görüntülerde futbolculardan Yalçın Ayhan, Ufuk Ceylan ve Volkan Babacan'ın gazetecilere saldırdığı görüldü. Teknik direktör Abdullah Avcı ise futbolcuları sakinleştirmeye çalıştı.

Emre Belözoğlu'nu uzaklaştırdılar

Kavganın başlamasına neden olduğu iddia edilen Emre Belözoğlu ise o anlarda otobüse bindirilmek üzere uzaklaştırıldı.

Senin için hazırladığımız haberler