Başkan açıkladı: "Hayalim Falcao'yu transfer etmek"

19.01.2021 - 13:21 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 13:31

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray forması giyen Radamel Falcao ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı, hangi takımdan transfer ilgisi var? Falcao transferiyle ilgili son durum ve açıklama...

Başkan açıkladı: "Hayalim Falcao'yu transfer etmek"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'daki geleceği tartışma konusu olan Radamel Falcao ile ilgili flaş bir açıklama Millonarios'tan geldi. Radamel Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı, Millonarios'a mı transfer oluyor? Detaylar haberde...

Falcao için açıklama yaptılar

Kolombiya'nın köklü kulüplerinden Millonarios'ın yönetim kurulu başkanı Gustavo Serpa, Radamel Falcao'nun takıma katılma olasılığını hakkında konuştu. Serpa, yıldız futbolcuyu transfer etmenin hayalini kurduklarını dile getirdi. 

"Her gün Falcao'nun hayalini kuruyorum"

Şampiyonluk hedefleri olduğunu anlatan Serpa, "Falcao'yu her gün Millonarios'a getirme olasılığını hayal ediyorum. Onunla bir kez konuştum ve transfer sadece onun istediği şeye bağlı" açıklamasını yaptı. 

Mustafa Cengiz ne demişti?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde Radamel Falcao ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Cengiz, "Falcao gidebilir. Ben de gidebilirim. Falcao'ya ülkesinden, Güney Amerika'dan ve Araplardan teklifler gelse de kabul etmiyor. Ancak kendisinin ve Galatasaray'ın yararına bir durum olur da gitmek isterse konuşuruz" demişti.

Falcao'nun performansı

Geçen sezon Galatasaray'da 22 maçta 1484 dakika süre alan Falcao, 11 gol atıp 1 de asist yapmıştı. Tecrübeli golcü bu sezon ise sakatlıklardan yakasını kurtaramadı ve 9 maçta 5 gol 2 asistlik katkı yaptı. Yıllık net 5 milyon Euro kazanan Falcao'nun sözleşmesi 31 Mayıs 2022 tarihinde bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler