Aziz Çetin'den, Haji Wright ve Fernando Açıklaması | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
15.01.2023 - 00:33 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 01:02

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Haji Wright ve Fernando'nun transfer durumuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Aziz Çetin'den, Haji Wright ve Fernando Açıklaması | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Haji Wright, Bünyamin Balcı ve Fernando'nun transfer durumuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

"Haji Wright'ı birden fazla kulüp istiyor"

Beyaz TV'ye konuşan Çetin, "Haji Wright'ı birden fazla kulüp istiyor. Takımların hepsi menajerler aracılığıyla durumunu soruyor. Kimseyle anlaşmadık" ifadelerini kullandı.

"Fernando'ya teklif yok"

Fernando hakkında açıklama yapan Çetin, "Fernando'ya teklif geldiğine dair benim bilgim yok. Nasıl alacaklar ki Fernando'yu. Opsiyonu ve 1,5 milyon Euro serbest kalma maddesi sezon sonunda var. Teklif yok, vermem de zaten" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Dananın kuyruğu kopuyor: Fenerbahçe, Galatasaray...
Habere Git

"Fenerbahçe, Bünyamin için teklif yapmadı"

Fenerbahçe, Bünyamin için teklif yapmadı, bu haberler doğru değil. Haji Wright için durumu soruldu anlaşma yok" dedi. 

Kiralık olarak geldiği Antalyaspor'da büyük çıkışı yakalayan ve bonservisi Sönderjyske takımından 2.5 milyon Euro'ya alınan ABD'li forvet Haji Wright'ı Galatasaray, Fenerbahçe ve Avrupa'nın bazı kulüpleri kadrosuna katmak istiyor.

Lokomotiv Moskova'dan 8+2 Euro teklif

Antalyaspor'un 23 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro talep ettiği iddia edildi. Ayrıca en yüksek teklif Lokomotiv Moskova'dan geldi. Rus ekibi 8+2 milyon Euro’luk bir teklif sundu Akdeniz ekibine. Ancak ABD'li oyuncu, Rusya - Ukrayna savaşından sonra yaşananlar nedeniyle Moskova'ya gitmeyi reddetti. Futbolcunun kesin tavrı nedeniyle Rusya defteri kapandı.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden ABD'li oyuncu, bu sezon forma giydiği 18 maçta 11 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Kanarya'dan bir transfer hamlesi daha! Görüşmeler başladı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler