Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: İsmail Kartal 2 Milyon Euro İstedi

Salim Manav
29.09.2022 - 11:15 | Son Güncellenme: 29.09.2022 - 11:21

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Hüseyin Eroğlu'ndan önce Aykut Kocaman ve İsmail Kartal'la görüştüklerini, Kartal'ın 2 milyon Euro istediğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: İsmail Kartal 2 Milyon Euro İstedi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig takımı Yılport Samsuspor'da Bayram Bektaş ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine Hüseyin Eroğlu getirildi. 

Eroğlu'ndan önce kırmızı-beyazlılarda başkan Yüksel Yıldırım, Aykut Kocaman ve İsmail Kartal'la görüştüğünü açıkladı. 

Başkan Yıldırım, Ajansspor'un "İsmail Kartal, Samsunspor'dan yıllık 2 milyon Euro istedi" haberini doğruladı.

Kocaman, Kartal'ı önderdi

Kanal S'ye konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Bayram Bektaş'ın ardından ilk olarak Aykut Kocaman ile görüştük. Aykut hoca ile ofisinde, İsmail Kartal ile dışarıda görüştüm. Aykut Hoca bu sene kesinlikle takım çalıştırmayı düşünmediğini söyledi ve 'Seneye takım çalıştıracağım' dedi. İsmail Kartal'ı da Aykut Kocaman önerdi" dedi ve ekledi: 

"2 milyon Euro istedi"

"İsmail Kartal'a teklifimizi ilettik. Eşi ve ekibiyle görüşüp şartlarını bildireceğini söyledi, sonra Film koptu. İsmail Hoca bizden 2 milyon Euro gibi bir para istedi. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. 'Samsunspor'un ne suçu var hocam? Bu parayı ne Fenerbahçe verir ne Galatasaray verir ne de başka bir takım. Hocam sen uçmuşsun' dedim. Çünkü çok kızdım. O kadar sevdiğim, saygı gösterdiğim, dürüst bir hoca... Ayağına gittik ama bizi cezalandırdı. 'Seninle defteri kapattık, çalışamayız. Sana bol şanslar diliyorum' dedim telefonda."

Eroğlu'ndan özür diledi

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, daha önce Hüseyin Eroğlu'yla ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı deneyimli hocadan özür dilediğini söyledi. 

Öte yandan; Hüseyin Eroğlu 2012-22 yılları arasında 10 sene Altınordu'da teknik direktörlük yapmıştı.

Yüksel Yıldırım ne demişti?

Başkan Yıldırım, "Ben Hüseyin Hoca (Eroğlu) ile görüşmedim. Bu hocalar baskı yapıyor Samsunspor’a gelmek için. Hüseyin Eroğlu iyi bir hoca ama Samsunspor’un hocası değil. Altınordu'da uzun yıllar çalışmış ancak camia takımında çalışmamış" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler