Başkan adayından yönetime tepki

15.12.2020 - 16:17 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 16:21

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Spor Kulübü'nün, Bankalar Birliği ile olan 5 yıllık anlaşmasını 2+7 olarak revize edildiğini açıklamıştı. Sarı-kırmızılı takımın başkan adaylarından Metin Öztürk ise finansal yeniden yapılandırma temel prensipleri anlaşması ile ilgili yönetime sert tepki gösterdi. Öztürk, "Attıkları imzadan sonsuza kadar sorumlu olacaklardır" dedi. Detaylar haberimizde...

Başkan adayından yönetime tepki

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın Bankalar Birliği ile yapacağı yeni anlaşmadaki prensipler eleştiri aldı.

Temel prensip maddeleri dikkat çekti

Galatasaray’da dün sportif A.Ş’nin genel kurulu vardı. Geçen yıl 5 yıl üzerinden yapılan yapılandırma anlaşması 2 yıl ana para ödemesiz 9 yıla çıkarılırken, yeni anlaşmasının temel prensip maddeleri dikkat çekti.

 

Bankalar Birliği'nden onay alma gerekliliği endişe oluşturdu

Prensip maddelerinde Galatasaray’ın bu anlaşmadan sonra yapacağı hamlelerde Bankalar Birliği'nden onay alma gerekliliğinin ortaya çıkması camiadaki bazı isimlerde endişe oluşturdu. 

"Attıkları imzadan sonsuza kadar sorumlu olacaklardır"

Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk, bu prensiplere sert eleştiri getirdi. Öztürk, yapılandırma anlaşmasının maddelerini paylaşırken, “Enkaz edebiyatı yapıp, tepki oylarıyla seçilen, 3 senede Galatasarayımızı ileri taşıyacak tek bir projeyi dahi hayata geçiremeyen bu yönetim, görev süresinin bitmesine 5 ay kala, dikte edilen aşağıdaki şartları kabul ediyorsa, attıkları imzadan sonsuza kadar sorumlu olacaklardır” ifadelerini kullandı.

FİNANSAL YENİDEN YAPILANDIRMA PRENSİPLERİ

Senin için hazırladığımız haberler