İrfan Can için transfer itirafı: 'Galatasaray ve Trabzonspor...'

17.05.2020 - 23:09 | Son Güncellenme: 17.05.2020 - 23:09

İrfan Can için transfer itirafı: 'Galatasaray ve Trabzonspor...'

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül lige dönüş kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Akgül, İrfan Can Eğribayat'ın transferi hakkında da konuştu. 

 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bayram Akgül, "Dünyada pandemi ilan edildi. Ligler oynanır mı, oynanmaz mı? Bu konu benim tek başıma karar vereceğim bir şey değil. Adana'da hava sıcaklığı 40 derece, haziran ve temmuz aylarında ligleri nasıl oynatacaklar? Bunu bilmiyorum. 16 Mart'tan bu yana maçlar oynanmıyor geri dönüşte futbolcuların sağlık durumları ve psikolojileri nasıl olacak bunu da bilmiyorum." dedi.

'Nihat Özdemir'e yanlış bir bilgi aktarılmış'

Yaz aylarında hava sıcaklığından dolayı maçların oynanmasının zor olduğunu vurgulayan Başkan Akgül, "Maçları oynamak isteyen kulüplerin 11, oynamak istemeyen kulüplerin 7 tane olduğu gerçekçi değil. TFF Başkanımız Nihat Özdemir'e yanlış bir bilgi aktarılmış. Yaz ayında maçları oynamak hava sıcaklığının yüksek olması sadece Adana'da değil, tüm ülke genelinde görülen bir durum.Sıkıntı olacağını düşünüyorum." açıklamasında bulundu. 

'İrfan Can'a Galatasaray'ın ilgisi vardı'

Sezon başında İrfan Can Eğribayat'ın transferi için Trabzonspor'la anlaştıklarını ifade eden Bayram Akgül, bu transferin neden gerçekleşmediğini de anlattı. Akgül, "İrfan Can Eğribayat'ın transferi konusunda sezon öncesinde Trabzonspor ile kulüp olarak anlaşmıştık fakat oyuncu bazı konularda anlaşamadığı için bu transfer gerçekleşmedi. Goran ve İrfan Can ile ilgilenen kulüpler var. İrfan Can'a bir dönem Galatasaray'ın da ilgisi vardı. Bu süreç sonrasında  transfer gelişmeleri yaşanır." ifadelerini kullandı.

'Gemi artık karaya oturdu'

Mali anlamda kulüplerin koronavirüs salgını sonrasında zorluk yaşacağını belirten Akgül, "Mali anlamda kulüplerimizin koronavirüs salgınından sonra zorluk yaşayacağını düşünüyorum. Gemi artık karaya oturdu. Kulüp yönetici arkadaşlarımızın artık daha dikkatli olması lazım. Çok ciddi borçlar var. Bir an önce TFF'nin, FIFA'nın aldığı kararlarla maddi durumla ilgili çalışma yapmaları gerekli." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler