Tayyip Talha Sanuç transferinde çıkmaz! Beşiktaş ve Belçika...

07.09.2022 - 10:24 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 11:04

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un genç savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç için Beşiktaş devreye girerken Adana Demirspor Başkanı Belçika'yı işaret etti. Detaylar...

Tayyip Talha Sanuç transferinde çıkmaz! Beşiktaş ve Belçika...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona hızlı başlayan Beşiktaş, transfer hamlelerinde de eksiklerini tamamlamaya devam ediyor. Kartal, Adana Demirspor'da oynadığı oyunla dikkatleri üstüne çeken genç savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç için hamle yaptı. Başkan Murat Sancak ise transferin Belçika'ya gerçekleştiğini duyurmasına rağmen Belçika ekibi ile son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Ödeme planı bozdu

Belçika takımı Oostende'nin son dakika ödeme planlarını uzatmak istemesinden dolayı Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Tayyip Talha'nın transferinden vazgeçti.

Tayyip Talha Sanuç kimdir?

17 Aralık 1999 doğumlu Tayyip Talha Sanuç, Karabükspor altyapısında futbola başladı. Karabükspor ile profesyonel olan genç oyuncu, 2018 yılında 245 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Adana Demirspor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon performansıyla dikkat çeken 22 yaşındaki stoper, 29 maçta 1 gol, 2 asist kaydetti. Tayyip Talha, 4 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yeni transferi Redmond bugün geliyor
Habere Git

"Serdar Dursun neden olmasın?"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak,Fenerbahçe'de Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Serdar Dursun'u kadrosuna dahil etmek istediklerini açıkladı. Sancak,  "Transfer dönemi kapanmadan bir tane forvet almak istiyoruz. Serdar Dursun, Avrupa Ligi kadrosunda yok ama ligde oynatabilirler. Eğer verirlerse değerlendirebiliriz, neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler