Başkan Büyükeşi transferi açıkladı: Imbula ve Jahovic...

20.01.2020 - 15:44 | Son Güncellenme: 20.01.2020 - 15:53

Imbula ve Jahovic, Gaziantep FK'ya transfer olacak mı?

Başkan Büyükeşi transferi açıkladı: Imbula ve Jahovic...

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, teknik direktör Marius Sumudica, Adis Jahovic ve Giannelli Imbula hakkında konuştu.

Marius Sumudica, Gaziantep FK'dan ayrılacak mı?  Adis Jahovic ve Giannelli Imbula, Gaziantep FK'ya transfer olacak mı? 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Başkan Mehmet Büyükekşi, "Fenerbahçe maçını kaybettik. Fenerbahçe maçında yüzde yüz 3 tane net gol pozisyonumuz vardı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı bulduğunuz pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Süper Lig'de yeni bir takımız, devre arasında da iyi bir kamp dönemi geçirdik. 1-2 tane transfer yapacağız. Santrfor ve orta saha arayışımız devam ediyor." ifadelerini kullandı ve ekledi: 

"Teknik direktörümüz Sumudica ile aramızda fikir ayrılığı yok. Hocamızla herhangi bir sorunumuz yok. Biz hocamızın süzgecinden geçen oyuncuları almak için mücadele ediyoruz. İki oyuncu vardı, bu iki transfer için çok uğraştık fakat olmadı." 

"Adis Jahovic'in menajeri ile bir görüşmemiz oldu. Şu anda netlik kazanmış bir durum yok. Yurt dışından da beklediğimiz haberler var. Imbula'nın babası, oyuncunun menajerliğini de yapıyor, Imbula'nın babasıyla görüşmemiz oldu, haber bekliyoruz."

"Yabancı futbolcu ile ilgili kısıtlama yerine ben tam tersini öneriyorum. Yabancı kuralını sınırlamak yerine takımlarımızda 3 tane yerli oyuncu mecburiyeti olmalı ve bu oyuncuların da ikisi altyapıdan gelmeli. Transfer edilecek oyunculara da 500 bin Euro limiti getirilmeli." 

Senin için hazırladığımız haberler