Süleyman Hurma canlı yayında açıkladı! Karagümrük'e Galatasaray ve Fenerbahçe'den transfer

05.08.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 15:05

Son dakika transfer haberi: Fatih Karagümrük, Galatasaray ve Fenerbahçe'den transfer yaptı. Başkan Süleyman Hurma'dan transferlerle ilgili resmi açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Süleyman Hurma canlı yayında açıkladı! Karagümrük'e Galatasaray ve Fenerbahçe'den transfer

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Fatih Karagümrük transferde atağa geçti ve Galatasaray ile Fenerbahçe'den takviye yaptı. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan resmi açıklama geldi.

Galatasaray'dan Baran Demiroğlu kiralandı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Süleyman Hurma, "Galatasaray'dan Baran Demiroğlu'nu kiralık olarak transfer ettik. Baran, Galatasaray'da kısa da olsa süre aldı. Baran, Türk futbolu için parlak geleceği olan bir oyuncu. Baran'ı hazır bir şekilde Galatasaray'a göndereceğiz. Baran'ın sözleşmesinde belli bir süre oynama opsiyonu yok ancak hak ettiği her an formayı alacaktır." dedi.

Fenerbahçe'den Marius Tresor Doh bonservisiyle transfer edildi

Süleyman Hurma, Fenerbahçe'den takviye yaptıklarını belirterek, "Fenerbahçe'den Marius Tresor Doh'u ise bonservisiyle transfer ettik. Takımımıza birçok takviye yaptık, hedefimiz yeni sezon Süper Lig'e yükselmek." ifadelerini kullandı.

Levent Mercan ve Can Keleş'e teşekkür

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a transfer olan Levent Mercan ve Can Keleş hakkında ise Süleyman Hurma, "Levent Mercan ve Can Keleş'e teşekkür ederim. Levent ve Can, takımımıza bonservis ücreti kazandırdı. Hem Levent'in hem de Can'ın takımlarına ve ülke futboluna katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu iki transfer sürecindeki tavırlarındna dolayı Fenerbaçe ve Beşiktaş kulüplerine teşekkür ederim" diye konuştu.

"Tesis ve stadyum sorunu çözüme kavuşmadı"

Fatih Karagümrük'ün tesis ve stadyum konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Süleyman Hurma, "Fatih Karagümrük Kulübü'nde 7. yılım ve henüz tesis ve stadyum konusunda çözüm bulunamadı. Tesis ve stadyum için gerekli kişi ve kurumlarla konuştuk fakat çözüm yolu bulunamadı. Bu konuda kendimi futbolcularıma karşı mahcup hissediyorum. Futbolcularım adeta halı sahaya gelir gibi tesislere gelecekler, yemek yiyemeyecekler, dinlenme salonları yok. Riva'da antrenman yapacağız. Maçlarımızı ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler