Başkan Çebi, Beşiktaşlı taraftarlarla stada yürüdü

13.08.2021 - 20:35 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 21:11

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’deki Çaykur Rizespor maçı öncesi Beşiktaş Çarşısı’nda gezerken Vodafone Park’a taraftarlarla yürüyerek gitti.

Başkan Çebi, Beşiktaşlı taraftarlarla stada yürüdü

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de 2021-22 sezonu Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı ile açıldı. Yeni sezon öncesi alınan karar gereği taraftarların da izleyebildiği karşılaşmaya doğru renkli görüntüler yaşandı.

Eşiyle beraber Dolmabahçe'ye yürüdü 

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, sezonun ilk karşılaşmasından önce Beşiktaş Çarşısı’nda taraftarlarıyla buluştu. Çebi daha sonra yanındaki eşi ile beraber stadyuma da taraftarlarla birlikte ağaçlı yoldan yürüyerek geldi.

 

Çebi: Taraftarları çok seviyoruz

Siyah-beyazlı taraftarlar Ahmet Nur Çebi ve yanındaki yöneticilere büyük ilgi gösterdi. Burada TRT Spor’a kısa bir açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Çebi, “Taraftarları çok seviyoruz, çok kıymetliler. Onların bize değer verdiğini görmek bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada ise, “Umarım yine şampiyon oluruz” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler