Pedro Santos: Başkan Çebi, Costa’yla bir daha görüşmeyecek

09.08.2021 - 17:15 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 19:29

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın gündemindeki Diego Costa'nın Türkiye haklarını elinde tutan eski menajeri Pedro Santos açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Pedro Santos: Başkan Çebi, Costa’yla bir daha görüşmeyecek

AJANSSPOR - HABER

 

Ara transfer döneminden bu yana Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Diego Costa, forma satışlarından pay isteyince Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından veto edildi. Bugün, Costa'nın eski menajeri Armando Silva'nın Türkiye'deki temsilcisi Pedro Santos, Radyospor'a bağlanarak transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. "Beşiktaş'ın teklifi harikaydı" diyen Santos, Costa'nın karşı tarafa saygı göstermediğini vurguladı. İşte, Pedro Santos'un açıklamalarından kesitler.

"Beşiktaş'ın teklifi harikaydı..."

Oyuncunun eski menajeri Armando Silva'dan yetki aldığını söyleyen Pedro Santos: "Armando Silva bana yetki verdi. Ben de Türkiye’deki görüşmeleri sürdürdüm. Ahmet Nur Çebi’yle Costa geçen hafta 2 kez görüştü. Armando tüm haklarına sahip menajeri, ben de Türkiye ayağını yürütüyordum. Daha sonra İngiltere’deki bir menajerle çalışmaya başladı. Beşiktaş’ın son teklifi harikaydı. Bu transferi bitirmeyi hak eden taraftı. Beşiktaş, herhangi bir oyuncunun çok daha üstündedir. Ancak o başka yollara saptı" diye konuştu.

"Saygı göstermedi..."

Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş tarafından gördüğü saygıyı karşı tarafa göstermediğini söyleyen Santos: "Gerçekten Beşiktaş’ın teklifi son derece profesyoneldi. Son teklifi geçen çarşamba günü verdiler. 2.5 milyon Euro garanti ücret, maç başı 25 bin Euro ve bonusları önerdi. Ancak Costa, bu transfer görüşmelerini başka bir menajerin sürdüreceğini söyledi. Costa Beşiktaş’tan gördüğü saygıyı karşı tarafa göstermedi" dedi. 

"Beşiktaş'a sormak lazım..."

Özgür Sancar'ın, "Beşiktaş'la Diego Costa arasında yeni bir görüşme olacak mı?" sorusuna Pedro Santos şu cevabı verdi:

 

"Bunu bilemem elbette ki Beşiktaş’a sormak lazım. Ben Beşiktaş Başkanı Çebi’nin Costa’yla bir kez daha görüşeceğini düşünmüyorum. Costa, görüşmeler sürecinde Beşiktaş’a saygı göstermedi."

Senin için hazırladığımız haberler