Başkan çıldırdı, herkesi kovdu

19.03.2020 - 16:11 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 16:15

Başkan çıldırdı, herkesi kovdu

Sion Başkanı Christian Constantin adeta çıldırdı ve inanılmaz bir hamle yaptı! İsviçre Ligi ekibinin başkanı, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle maaşlarında indirime gitmeye yanaşmayan tüm futbolcuların sözleşmelerini haber vermeden feshetti.

İsviçre basınında yer alan habere göre; Sion Başkanı Christian Constantin tüm oyunculardan Cuma 12'ye kadar maaşlarından indirime gitmek için imza isterken, bunu kabul etmeyen futbolcuların sözleşmelerini feshetti.

Artık kısa süre çalışacaklarını söylediği oyunculara işsizlik sigortası bedeli olan 12.350 İsviçre Frangı öneren Constantin, ret yanıtı üzerine futbolcuların sözleşmesini sonlandırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sion Başkanı, "Tüm gelirlerimizden yoksun kaldık. Onlara işlerini sunmamız ve işlerini yapmaları yasaklandı.” ifadesini kullandı

Kulüpten yüksek maaşlar alan Pajtim Kasami, Alex Song, Ermir Lenjani, Xavier Kouassi, Seydou Doumbia, Mickaël Facchinetti, Christian Zock ve Birama Ndoye gibi isimlerin sözleşmeleri feshedildi.

Salih Uçan da nasibini almıştı.

 
Sion Başkanı Christian Constantin, daha önce de ceza olarak takımı dağa kaldırmıştı.
 
 
 
O dönem Sion'da forma giyen Alanyasporlu Salih Uçan,  "Sion'da başkan gelip, 'İlk yarıyı iyi bitiremezseniz, size güzel bir sürprizim var, Fransa'da bir dağa sizi komando eğitimine yollayacağım' dedi. Biz şaka sandık. Devre arası bir geldik, kampa gideceğiz diye beklerken otobüse binip dağa gittik." demişti.
 
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Senin için hazırladığımız haberler