Murat Sancak: "Galatasaray, Bugün Mauro Icardi'yi Sanırım Açıklayacak"

İsa Kethüda
04.09.2022 - 11:44 | Son Güncellenme: 04.09.2022 - 15:24

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın Arjantinli yıldız Mauro Icardi'yi bugün açıklayabileceğini söyledi. Detaylar.

Murat Sancak: "Galatasaray, Bugün Mauro Icardi'yi Sanırım Açıklayacak"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'da yayınlanan Yaşasın Hafta Sonu programında Deniz Satar'ın konuğu oldu. Sancak, Mario Balotelli'nin takımdan ayrılmasından tut, Galatasaray'ın ilgilendiği Mauro Icardi, Vincenzo Montella ve Yunus Akgün gibi birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Her şeyin sorumlusu yönetimse neden müdahale etmesin"

Sancak, "Teknik direktöre müdahale ederim. Her şeyin sorumlusu yönetimse neden müdahale etmesin. Hoca takımdan ayrılsa başka bir takımda görev alabiliyor. Ama başkan görevinden ayrılsa başka bir kulüpte başkan olabiliyor mu? Normalde olamaz. Bütün sorumlu başkan ve yönetimse neden müdahale etmesin. Alıyorsun bu kadar pahalı bir takımı bir insanın ötesine veriyorsun, istediği gibi at koşturacak. Öyle bir dünya yok.

"Balotelli gitmek istiyordu"

Gitmek isteyen bir adamı zorla tutamazsınız. Neredeyse 2 aydır gitmek istiyordu. Kampa gitmeden bile ben gelmek istemiyorum diyordu. Ben de ona artık bir Mario dedim. Hatta kulüp bulamazsan parayı sen yatır, bonservisini al git dedim. Çünkü takımın huzurunu bozmaya hakkı yok. Antrenmanlara çıkıyor, ben gideceğim diyor, diğer futbolcuların da konsantrasyonunu bozar. Ben buna müsaade etmem.

"Bugün Yunus'u Yunus yapanlardan biri de Mario'dur"

Balotelli çok özel bir insan. Evet sinirli ama çocuk. Çok iyi bir iletişimimiz vardı onunla. Bir gün antrenmana geç gelmişliği yok. Bugün Yunus'u Yunus yapanlardan biri de Mario'dur. Espanyol'dan aldığımız Vargas'ı da Vargas yapan Mario'dur. Gençlere çok büyük katkıları oldu. Ben gitmesini istemezdim. Kalmak istese ben onunla 3 yıl daha çalışmak isterdim. Büyük ihtimalle Adana'da kalmak istemedi. İstanbul olsaydı belki bir yıl daha kalabilirdi. 

"Batshuayi'yi istedik 6 milyon Euro talep ettiler"

Büyük camiaların sorunları daha çok. Çünkü her sene şampiyon olmak istiyor. Taraftar da sabırsız. E alıyorlar, iyi transferler de yaptılar. Batshuayi bence iyi bir oyuncu. Montella da istemişti. Sezon sonunda albilirsek iyi olur dediler. Bizden 6 milyon Euro istedi. Aslında Fenerbahçe iyi bir transfer başarısı yaptı. 3 milyon Euro'ya almışsa tebrik etmek lazım. 

"Galatasaray Mauro Icardi'yi açıklayacak"

Galatasaray kulübü de iyi transferler yaptı. Mesela bugün işte Galatasaray Mauro Icardi'yi açıklayacak herhalde. Özel oyuncular bunlar tabii.

"Yabancı sınırı kalkmalı"

Şimdi bakıyorsunuz 3 tane yerli olmak zorunda. Birisinin yedeği yabancıysa yerli sakatlandığı zaman ve onu çıkardığın zaman yabancıyı sokamıyorsun. 2 tane oyuncu değiştirmek zorunda kalıyorsun. Hocaların elini-kolunu bağlıyorlar. Halbu ki serbest bırakın. İyi ve kaliteli yerli oyuncu bulursak neden oynatmayalım. Var, bende çok kaliteli oyuncular var. Yusuf Sarı var, Mustafa Kapı var. Çok önemli futbolcu olacak. İsmail Çokçalış var, solda Abdürrahim var. Şu anda Türkiye genelinde 5 bine yakın oyuncumuz var. 3 tane akademi kurmayı düşünüyoruz.

İlgini Çekebilir
Icardi'nin Galatasaray'a geliş terihi belli oldu
Habere Git

"Niye istiyorlar forvet onu anlamış değilim"

Adana Demirspor'un genlerine baktığınız zaman genelde sağdan soldan oyuncular golleri atıyor. Forvete fazla çalışmıyorlar. Aslında forvetsiz de oynayabiliriz. Niye istiyorlar forvet onu anlamış değilim. Daha yeni takımız. Taraftar her şeyi ister ama bilet almaya gelince, kombine almaya gelince maalesef ceplerine akrep var" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan yıldız oyuncu için 7 milyon Euro'luk teklif
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler