Başkan duyurmuştu: Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün yeni salonunun temeli atıldı

Aleyna Gürgen
13.02.2024 - 12:03 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 12:25

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nın geçtiğimiz aylarda duyurduğu yeni spor salonunun temeli Kartal'da atıldı. İşte detaylar...

Başkan duyurmuştu: Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün yeni salonunun temeli atıldı

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı geçtiğimiz aylarda kulüp için yeni bir salonun müjdesini vermişti. 4 bin seyirci kapasitesi olacak olan yeni salon için temel atıldı. 

"Bu tarih kokan salona birkaç yıl sonra veda edeceğiz"

Eczacıbaşı Dynavit'in 2023-24 sezon açılışı öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan Faruk Eczacıbaşı açıklamaları ile dikkat çekmişti. Eczacıbaşı, kulüp için yeni bir salon yapılacağını şu sözlerle açıklamıştı: "Bu tarih kokan salona birkaç yıl sonra veda edeceğiz. Umarım 2024 veya 2025’te sizleri ağırlama fırsatı buluruz. Modern, uluslararası standartlarda, doğa dostu bir tesisle Türk voleyboluna değer katmaya devam edeceğiz."

İlgini Çekebilir
VakıfBank istedi Eczacıbaşı kaptı: Santarelli'nin ekibinden transfer!
Habere Git

Eczacıbaşı'nın yeni salonu Kartal'da olacak

Faruk Eczacıbaşı'nın duyurduğu spor salonunun ilk temeli atıldı. Salon, 4 bin seyirci kapasitesine sahip olacak ve Eczacıbaşı Topluluğu'nun İstanbul, Kartal'daki arazisi üzerinde inşa edilecek. Uluslararası standartlara sahip olacak yeni spor salonunda 3 antrenman sahası ve ikişer kişilik 10 odalı altyapı konaklama alanı olacak. Salonda ayrıca idari ve sosyal alan, fizyoterapi ve fitness bölümleri, yemek salonları, kafeterya ile sporcu dinlenme bölümleri de olacak. Proje için yaklaşık 25 bin metrekare inşaat alanı olarak kullanılacak ve inşaat sırasında ekonomik ve çevresel sürdürülebilirlik ilkelerine dikkat edilerek, enerji verimliliği ön planda tutulacak ve çevreye duyarlı malzemeler kullanılacak.

İlgini Çekebilir
Eczacıbaşı Spor Kulübü, Kahramanmaraş'a voleybol sahası yaptırdı
Habere Git

Genç sporcular için yeni fırsatlar

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ise yeni spor salonu için şunları söyledi: "Modern ve en ileri teknoloji ile donatılacak yeni salonumuzda, sporcularımız en iyi eğitim ve antrenman imkanlarına sahip olacaklar. Konforlu oturma alanları ve maçları en iyi açıdan izleme imkanı sunacak yapısıyla voleybol izleyicileri için de farklı bir deneyim sunacak olan yeni tesisimizin, genç sporcularımızın gelişimi için yeni fırsatlar sunacağına inanıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler