Burak Elmas, Galatasaray'ın transferlerini açıkladı: Gomis, Elabdellaoui...

Orhan Gülek
25.01.2022 - 22:02 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 11:12

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, DeAndre Yedlin, Omar Elabdellaoui ve Bafetimbi Gomis transferiyle ilgili Fatih Altaylı'ya özel açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas, Galatasaray'ın transferlerini açıkladı: Gomis, Elabdellaoui...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın patronu Burak Elmas, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 2017/18'de Galatasaray 'da forma giyen ve 33 maçta 29 kez fileleri havalandırarak Sarı Kırmızılı ekibin şampiyonluğa ulaştığı sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis, tekrardan eski takımına dönmek üzere.

"Bafetimbi Gomis, görüştüğümüz oyunculardan biri"

Yapılacak transferlerle ilgili soruya cevap veren Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Galatasaray'a, maliyeti uygun ama katkısı yüksek oyuncular almamız lazım. Çok talihsiz bir dönem yaşadık. Cezalılar, kaleci sakatlıkları, Afrika Kupası... Kısa bir dönemimiz var, araştırma yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde 1 veya 2 ismi kadromuza katmak için çalışıyoruz. Bafetimbi Gomis, görüştüğümüz oyunculardan biri. Hocamızla da görüştük" dedi.

"Yedlin'in yerini Omar alacak"

Burak Elmas ayrıca, "Büyük bir ihtimalle Yedlin ayrılacak, yerine Omar'ı koyacağız. Gözü iyileşti, olumlu rapor aldık." diye konuştu.

İşte Galatasaray'ın teklifi

Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis bugün sosyal medya hesabından Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımına veda ettiğini açıkladı. Transferin gerçekleşmesi için Gomis, 1.5 yıllık bir sözleşmeye imza atmak isterken, Galatasaray ise 6 ay, 500 bin Euro'luk bir sözleşme önermeyi düşünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler