Başkan Gevrek açıkladı! Sadık Çiftpınar'a Beşiktaş ve Fenerbahçe'den...

27.12.2018 - 13:45 | Son Güncellenme: 27.12.2018 - 16:45

Başkan Gevrek açıkladı! Sadık Çiftpınar'a Beşiktaş ve Fenerbahçe'den...

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Gevrek, "Sadık Çiftpınar'a Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan transfer teklif geldi. Sadık'la ilgili Beşiktaş'la görüşmemiz oldu. Larin beğendiğimiz bir oyuncu" dedi.

Adil Gevrek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Başarımızın sırrı samimiyet'

"Bu sezon tabii ki Avrupa'ya gitmek istiyoruz. İyi bir ekip olmamız başarımızın sırrı. Camiamızda birlik ve beraberliği yakaladık. Doğru transfer yapmak, doğru teknik adamla çalışmak, taraftardan aldığımız güç başarımızdaki önemli etkenler. Yakalanan başarıda herkesin emeği var. Herkes samimi. Her sezon üzerine koya koya gidiyoruz"

 

'Larin beğendiğimiz bir oyuncu'

"Görüştüğümüz oyuncular var. Ara transfer döneminde kadromuza 3 oyuncu takviye edeceğiz. Cyle Larin beğendiğimiz bir oyuncu. Transfer konusunda oturup konuşmak lazım. Larin konusunda Beşiktaş'la görüşmemiz olmadı"

'Sadık Çiftpınar'a Fenerbahçe ve Beşiktaş talip'

"Sadık Çiftpınar 4.5 yıldır bizimle birlikte. Sadık Malatyaspor'a Malatyaspor da Sadık'a ciddi katkılar sağladı. Sadık Çiftpınar için Beşiktaş ile transfer görüşmemiz oldu. Sadık'ı Fenerbahçe de istedi. Galatasaray'la bir görüşmemiz olmadı. Sadık için kafamızda düşündüğümüz bir bonservis bedeli var. Sadık'ın önünü açmak istiyoruz. Transferi gerçekleşmezse sözleşme uzatacağız"

Senin için hazırladığımız haberler