Başkan Gevrek canlı yayında açıkladı: 'Ünal Karaman...'

16.01.2020 - 13:34 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 13:38

Ünal Karaman, Yeni Malatyaspor ile anlaştı mı? Guilherme, Beşiktaş'a neden transfer olmadı? Adil Gevrek'ten Guilherme ve Ünal Karaman açıklaması

Başkan Gevrek canlı yayında açıkladı: 'Ünal Karaman...'

Btc Turk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Sergen Yalçın ayrılığının ardından açıklamalarda bulundu.

Ayrılık sürecinden bahseden Başkan Gevrek, Ünal Karaman ve Bülent Korkmaz iddialarını da cevapladı.

Gevrek, Guilherme'nin de Malatyaspor'dan ayrılmayacağını açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Adil Gevrek, Sergen Yalçın'a emekleri için teşekkür ederken, "Karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrıldı ama sonuçta yönetim kurulumuzca aldığımız bir karar ve dostça ayrıldık. Sivasspor maçının skoruyla ilgili değil genel bir değerlendirme yaptık. Dostça ayrıldık ve konuştuk. Son 8 haftadır takımımızdan memnun değildik. Bunu hocamızla konuştuğumuz için söylüyorum. Sivasspor maçında 4-0 yenilmemiz de bu işin tuzu biberi oldu. Sergen Yalçın fesih konusunda hiçbir kulübe zorluk çıkartan bir hoca değil. Sergen Hoca bizden hak ettiği miktarı istedi, herhangi bir tazminat söz konusu değil." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'KARAMAN VE KORKMAZ İLE GÖRÜŞMEDİK'

"Ünal Karaman ve Bülent Korkmaz ile görüşmemiz olmadı. Zaten bu iş çok taze. Şimdilik bekliyoruz, yönetim kurulundan arkadaşlarımızla istişare yapacağız ve hoca konusunda karar vereceğiz."

'GUILHERME İÇİN BEŞİKTAŞ DEFTERİ KAPANDI'

"Guilherme şu anda Btc Turk Yeni Malatyaspor'un oyuncusudur. Guilherme için Beşiktaş defteri kapandı. Oyuncumuz bu defteri kapadı. Guilherme sezon sonuna kadar bizim oyuncumuz. O süreç bizi ve oyuncumuzu etkiledi."

ALPER POTUK, Y. MALATYASPOR'A TRANSFER OLACAK MI?

"Fenerbahçe'den Alper Potuk'u transfer edebiliriz. Alper ile ilgili de Fenerbahçe ile oturup konuşacağız. Stoper ve orta saha transferimiz olacak. Transfer yapmak için de transfer yapmayız."

Senin için hazırladığımız haberler