Eddie Newton hakkında çıkan haberleri yalanladı

01.08.2020 - 17:13 | Son Güncellenme: 01.08.2020 - 17:30

Trabzonspor ile 2 maça çıkan ve Türkiye Kupası'nı kazanan Eddie Newton, açıklamalar yaptı. Peki Eddie Newton ne dedi? Trabzonspor'da kalacak mı? Başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüşecek mi? İşte detaylar...

Eddie Newton hakkında çıkan haberleri yalanladı

Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in ardından göreve getirilen ve Türkiye Kupası'nı kazanan Eddie Newton, kulüpteki geleceği hakkında konuştu.

Newton, Trabzonspor tercihiyle alakalıi, "Bir süredir 1 numara olmaya çalışıyorum ama bunun gerçekleştiğini görmedim. Bu yüzden başka ülkeye gittim ve burada da geçici teknik direktör olmak için 6 ay bekledim" dedi.

Newton eline geçirdiği fırsatı değerlendirmek istediğini vurgulayarak, "Hayatım boyunca futbol içinde çalışıyorum, bu yüzden burada daha fazla fırsat olduğunu hissettim, şansı değerlendirmek zorundaydım. Sanırım bu fırsatı değerlendirmem gerektiğini düşündüğüm noktaya geldim. Şimdi bu şansı kullanmalıyım yoksa belki benim için asla olmayacak" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'daki geleceği ile ilgili başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüşmeyi beklediğini söyleyen Eddie Newton, "Başkan ne zaman hazır olursa oturup, gelecekte ne yapmak istediği hakkında konuşabiliriz" diye görüş bildirdi,.

Newton, İngiltere'de çok az sayıda siyahi teknik direktör olduğunu da ifade ederek, "Rakamlar yalan söylemez. Benim fikrim ya da kimsenin görüşü değil. Sadece gerçeklere bakın. Ligde çok az siyah menajer var, bu yüzden rakamlar yalan söylemiyor" açıklamasını yaptı.

Eddie Newton, medyada yer alan röportajın kendisine ait olmadığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Newton, "Bugün yurt dışı kaynaklı bir internet sitesinde şahsıma dayandırılarak yapılan, Türkiye'deki bazı basın ve yayın organlarınca da kaynak gösterilerek kullanılan açıklamalar bana ait değildir. Kamuoyunun bilgisine sunarım. Saygılarımla" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler