Beşiktaş- Ceyhun Kazancı'dan Valerien Ismael ve Şenol Güneş Açıklaması

İsa Kethüda
13.10.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 15:40

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael'e sahip çıkarken, "Başkan Ahmet Nur Çebi isteseydi Şenol Güneş ile görüşürdü" diye konuştu.

Beşiktaş- Ceyhun Kazancı'dan Valerien Ismael ve Şenol Güneş Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gazetecilerle bir sohbet toplantısı yapan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, teknik direktör Valerien Ismael'e sahip çıkarken sürekli gündeme getirelen Şenol Güneş hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Ismael'e yapılan eleştirilere tepki gösteren Kazancı, Beşiktaş'ın puan tablosunda zirvede olduğunu hatırlatarak, "Beşiktaş’ın başında aynı puanla Valerien Ismael değil yerli bir teknik direktör olsaydı daha az eleştirilirdi" dedi.

En az gol pozisyonu veren takım Beşiktaş 

Ismael'e yapılan eleştirileri çok fazla ve abartılı bulduğunu kaydeden Ceyhun Kazancı, "Oyuna bakılarak yapılan eleştirileri de doğru bulmuyorum. Bunlar yanlış. Ismael eleştirileri okuyor. Bu eleştirilerden ders alıyor. Oyunu nasıl daha iyi geliştirebiliriz diye çalışmalar yapıyor. Bakın Fenerbahçe derbisinde 70. dakikadan itibaren iyi oynayan takım bizdik. Başakşehir maçında da iyi oynadık. Ligin en az gol pozisyonu veren takımıyız" dedi.

İlgini Çekebilir
Sevilla, Galatasaray'dan genç yıldızı istedi: Marcao, referans oldu!
Habere Git

Yabancı hocanın kredisi daha az

Yabancı teknik adamların kamuoyu ile daha zayıf bir ilişki kurduğunu belirten Kazancı, "Yerli teknik direktörlerin kamuoyunda ilişkileri daha iyi. Zaman zaman yönlendirme yapabiliyor yerli teknik direktörler kamuoyunda. Ligimizde yabancı hocanın kredisinin düşük olduğunu, yerli hocanın kredisinin ise bir tık yüksek olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş özelindeyse kredi farkı fazla açıldı" diye konuştu.

"Güneş'i istemiyorum" haberleri doğru değil

Beşiktaş'ta özellikle sosyal medyada hemen her hafta Şenol Güneş TT listesine giriyor. Medyada çıkan "Şenol Güneş gelirse ben yokum" ifadelerini kullanmadığını da vurgulayan Kazancı, "Bu haberler kasıtlı yapılıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş’i getirmek isteseydi bu görüşme olurdu. Bu tür haberler ısıtılıp ısıtılıp önümüze getiriliyor. Bunlar bize zarar veriyor. Beşiktaş'ta kararı ben vermiyorum. Bu tür haberlerle başkana da saygısızlık yapılıyor" dedi.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza
Habere Git

Puan kaybedince Jesus da eleştirilecek

Valerien Ismael gibi Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un da eleştirildiğini belirten Kazancı, buna karşın Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un çok övüldüğüne dikkat çekti. Kazancı, "Jorge Jesus özelinde kredisinin çok olması tamamen performansa bağlı. Biz iki hafta sonra ikide iki yapar, onlar da puan kaybederse bu durum her zaman değişebilir. Biz ilk 5'te 4 yaptığımızda 'Nisan'da tur atarlar, Premier Lig takımı kurdular' deniyordu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler