"Başkan Kulüpler Birliği toplantılarına katılmayı düşünmüyor"

17.08.2017 - 16:16 | Son Güncellenme: 17.08.2017 - 16:16

Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı Önder Bülbüloğlu, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

İki takım galibiyet için oynayacaktır
"Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Bizimle birlikte Burak Yılmaz yine iyi başlangıç yaptı. Burak zaten kendi öz evladımız o da iyi başladı. Bu haftasonu oynayacağımız maç bir derbi ama hem Trabzonspor hem Fenerbahçe galibiyet için oynayacaktır. Uzun süredir kazanamamak hem hırstır hem baskıdır. Seyircimiz olmayacak ama iyi bir kadromuz var. Bütün takımlar iyi kadro kurdu. Taraftarın maça alınmaması çok saçma. Futbol güzelliği için geliniyor.

Önceliğimiz stoper
"Bir stoper arayışımız var. İsim bazında konuşamam ama o arayışımız devam ediyor. Sayın başkan en çok Serdar Taşcı ile ilgileniyor umarım olur. Tosic konusunda açıkcası bilgim yok. Sosa konusunda o bölgede yerimiz doldu önceliğimiz stoper. "

Başkan toplantılara katılmayacak
"Kulüpler Birliği'ne karşı bir tavrı var. Fenerbahçe'nin başkan düzeyinde toplantılara katılmaması sıkıntı oldu. Burada bir asbaşkanın, toplantılarda başkan vekilli olarak görev yapacak olması yada başkan yokken başkan konumunda olması pek uygun değildir. Sayın başkanımız toplantılara gitmeyi düşünmüyor. Bizi de başkan yardımcımız temsil eder"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler