Son Dakika | Ankaragücü'nden Fatih Terim Açıklaması

Salim Manav
05.05.2022 - 17:18 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 21:50

Süper Lig'e yazdıran Ankaragücü'nün teknik direktörlük görevi için Fatih Terim'e teklif götüreceği iddia edilirken sarı-lacivertlilerin başkanı Faruk Koca'dan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Ankaragücü'nden Fatih Terim Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de bitime 3 hafta kala Ümraniyespor ile birlikte adını Süper Lig'e yazdıran Ankaragücü'nde flaş iddia gündeme bomba gibi düştü.

Başkent ekibinin teknik direktörlük görevi için Fatih Terim'e teklif götüreceği öne sürüldü. 

Ankaragücü'nde başkan Faruk Koca'dan Fatih Terim iddialarına cevap geldi.

Fatih Terim iddialarına cevap

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Faruk Koca, "Mustafa Dalcı hocamızın sözleşmesi devam ediyor. Hocamızla birlikteyiz. Fatih Terim iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Fatih Hoca'yla ya da bir başka hocayla görüşmem olmadı. Hiçbir teknik direktör ile görüşmedim" dedi.

"Eren Derdiyok ile görüşeceğiz"

"Eren Derdiyok'la devam edecek misiniz?" sorusuna Başkan Koca, "Eren Derdiyok'la görüşeceğiz. Eren dışında diğer oyuncularımızla da görüşmelerimiz olacak" cevabını verdi.

Ankaragücü'nde hocalığa başladı

Ocak 2022'de Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim, teknik direktör kariyerine Ankaragücü'nde başladı. 

68 yaşındaki teknik adam 20 Eylül 1987 ile 30 Haziran 1989 tarihleri arasında Başkent ekibinde görev aldı ve 75 maça çıktı. 

Fatih Terim; 75 karşılaşmada 30 galibiyet, 21 beraberlik ile 24 yenilgi aldı ve 1.48 puan ortalamasını tutturdu.

Terim'den Ankaragücü açıklaması


Fatih Terim, Süper Lig'e yükselen Ankaragücü'nün taraftar grubu Gecekondu'ya mesaj gönderdi.


Terim, "Sevgili Gecekondu taraftarları. Ankaragücü'nün değişmez taraftarı, önemli taraftarı Gecekondu'ya buradan sevgilerimi sunuyorum, selamlarımı gönderiyorum. Ankaragücü benim ilk kulübüm, benim teknik hayatımdaki yeri çok başka. Buradan saygı ve sevgiyle hem Ankaragücü'nü tüm kalbimle, tüm kalbi duygularımla selamlıyorum. Hepinize iyi geceler olsun" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler