Ali Koç devreye girdi: Futbolcularla özel görüşme

24.02.2021 - 21:07 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 12:45

Son dakika haberleri… Trabzonspor ile ligdeki kırılma maçına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç Samandıra’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Teknik direktör Erol Bulut ve futbolcularla görüşen Koç ne mesaj verdi… Detaylar haberimizde…

Ali Koç devreye girdi: Futbolcularla özel görüşme

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Göztepe mağlubiyeti sonrası tartışılan isim teknik direktör Erol Bulut olurken, sarı lacivertliler için pazar günü deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçı daha kritik hale geldi. Bu zorlu mücadele öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Samandıra Can Bartu Tesislerine ziyarette bulunarak takıma ve teknik ekibe tam destek verdi.

"Sadece 3 puan gerideyiz"

Takıma bir konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kalan 15 maç için kalitelerine güvendiğini ve aile ortamının, takım ruhunun ve sinerjinin yeniden yakalanması durumunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Liderin sadece 3 puan gerisinde olduklarını dile getiren Başkan Koç, Fenerbahçe tarihinde bir çok şampiyonluğun ağır mücadelelerden geçerek elde edildiğinin altını çizdi.

"Trabzon maçını kazanacağınıza inanıyorum"

Sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut ile de görüştüğünü oyunculara aktaran Koç, onların da şampiyonluğa inancının tam olduğunu, ancak bunun kendilerinin sahada topyekün sergileyeceği radikal değişikliklere ve takım oyununa bağlı olduğunu söyledi. Konuşmasında Trabzonspor maçını kazanacaklarına olan inancını vurgulayan Başkan Ali Koç, takımın gücüne ve karakterine güvendiğini de belirtti. 

"Bir galibiyetle her şey değişir"

Ali Koç, Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamanın başka takımlarda yaşananlar ile hiç benzemediğini ve mutlu sona erişilmesi durumunda daha önce tecrübe etmedikleri bir mutluluk yaşayacaklarını oyunculara özellikle vurguladı. Başkan Koç ayrıca, bir maçla camiadaki havanın değişeceğini, Trabzonspor galibiyeti ile yeniden bu coşkuyu yaşayabileceklerini ifade etti.

"Sahada savaşın taraftarı mutlu edin"

Taraftarın şu an mutsuz olduğunu, bundan dolayı kendisinin de çok üzüldüğünü bildiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, camiayı mutlu etmenin yolunun futbolcuların sahada savaşmasından, formaya yakışır bir mücadele ortaya koymasından ve takımın tek odağının taraftarın inancı ile desteğin yeniden camianın bir ve bütün olup hedefe yürümek olması gerektiğini vurguladı.

Senin için hazırladığımız haberler