Başkan Laporta gururla sunar: Huzurlarınızda Agüero
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Barcelona yeni transferi Sergio Agüero’yu basın karşısına çıkardı. Başkan Joan Laporta yıldız futbolcunun yanından bir an bile ayrılmadı.

Son 5 Haber

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti
- Haberin Kaynağı:
- AA
AJANSSPOR-HABER
Barcelona 2 yıllığına renklerine bağladığı Sergio Kun Agüero’yu basına tanıttı. Yeni takımının formasını giyen Arjantinli golcü, Nou Camp zeminine ayak bastı.

Katalan kulübünde ikinci kez başkanlığa seçildikten sonra ilk transferini yapan Joan Laporta, Agüero’yu sahada objektiflere poz verirken de yalnız bırakmadı. İkili daha sonra yıldız futbolcunun yeni formasıyla da birlikte görüntü verdi.

Sergio Agüero imza töreninde yaptığı açıklamada, “Barcelona dünyanın en büyük kulübü. Bu takıma transfer olduğum için çok mutluyum. Lionel Messi'nin de takımda kalacağını ve birlikte oynayacağımızı umuyorum” dedi.
Arjantinli futbolcu, Chelsea'ye kaybettikleri Şampiyonlar Ligi finalinin son dakikalarında forma giydikten sonra sözleşmesinin bittiği Manchester City’ye veda etmişti.

33 yaşındaki Sergio Agüero, 2 yıllığına anlaştığı Barcelona'dan sezon başına 5 milyon Euro net ücret alacak.
BARCELONA'NIN YENİ GOLCÜSÜ YAYIN AKIŞINDA ORTAYA ÇIKTI