Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den Diego Costa Ve Sinan Gümüş Açıklaması

Salim Manav
03.02.2022 - 16:10 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 16:32

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, kırmızı beyazlıların transfer gündemini değerlendirdi. Başkan Çetin, Diego Costa, Sinan Gümüş, Serdar Aziz ve Luiz Adriano hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den Diego Costa Ve Sinan Gümüş Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig takımı Antalyaspor transferde atağa geçti ve Luiz Adriano ile anlaşma sağladı. 

Adriano'yu Türkiye'ye getiren Akrepler, Sinan Gümüş için de Fenerbahçe'ye teklif sundu.

'Luiz Adriano ile anlaştık'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, "Luiz Adriano ile anlaşma sağladık. Adriano bugün Antalya'da olacak. Luiz Adriano ile sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzalar atılacak" dedi.

Diego Costa'nın transferi neden olmadı?

Diego Costa ile görüştüklerini söyleyen Başkan Çetin, "Diego Costa ile Türkiye'de ilk biz ilgilendik. Transfer görüşmelerini bizzat ben yürüttüm. Kendisine 1.5 ya da 2.5 yıllık sözleşme teklif ettim. Diego Costa 6 aylık gelebileceğini söyledi. Şehri ve Antalyaspor'u küçümsediğini fark ettim. Ben de transferden vazgeçtim. 6 aylık transferler ne yazık ki şehre ve takıma aidiyet duygusu hissetmiyor. Diego Costa sonrasında 1.5 yıllık teklifimize 'evet' dedi. Bu sefer de ben kabul etmedim" ifadelerini kullandı.

'Sinan için Fenerbahçe'den cevap bekliyoruz'

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Sinan Gümüş'le ilgilendiklerini söyleyen Aziz Çetin, "Fenerbahçe, Sinan Gümüş için yaptığımız ilk teklifi kabul etmedi. Sinan için Fenerbabahçe'ye ikinci teklifimizi ilettik. Fenerbahçe'den cevap bekliyoruz. Sinan daha önce Antalyaspor'da oynadı, Sinan'ın da takımımızı tercih edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.  

İlgini Çekebilir
Yıldız golcü yola çıktı! Türkiye'ye geliyor...
Habere Git

Serdar Aziz iddialarına cevap

Aziz Çetin, Fenerbahçe'den Serdar Aziz'in gündemlerinde olmadıklarını ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler