Corinthians başkanı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istediklerini açıkladı

05.08.2022 - 11:12 | Son Güncellenme: 05.08.2022 - 12:08

Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo için ünlü kulübün başkanından transfer açıklaması geldi. Detaylar haberimizde...

Corinthians başkanı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istediklerini açıkladı

Geçtiğimiz sezon eski kulübü Manchester United'a geri dönen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo 24 gol ve 3 asistlik performansına rağmen takımının Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmasına engel olamamıştı. 37 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediği haberleri gündemdeki yerini korusa da Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın yeni sezon hazırlıklarına dahil olmuştu. 

Hazırlık maçının devre arasında stadı terk etti

Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında ilk 45 dakika forma giymiş, devre arasında oyundan alınınca stadı terk etmişti. Erik ten Hag da Ronaldo'nun bu davranışını yakışıksız bulup eleştirmişti.

Sürpriz talip çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda forma giymek istediği bilinen Portekizli tecrübeli golcü ile Chelsea, Napoli, Atletico Madrid, Bayern Münih gibi devlerin ilgilendiği ileri sürülmüştü. Ronaldo'ya bu kez sürpriz bir takım talip oldu.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Dedikoduları artırdı...
Habere Git

Başkan resmen açıkladı

Akşam'ın İngiliz basınından aktardığı habere göre; teknik direktörlüğünü Vitor Pereira'nın yaptığı Corinthians, Cristiano Ronaldo'yu istediklerini resmen açıkladı.

 

Corinthians başkanı Duilio Monteiro Alves, Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istediğini itiraf ederken "Futbolda her şey mümkün" ifadelerini kullandı. Alves, "Böyle bir ihtimal daha önce yoktu ama şimdi gözümüz üzerinde" şeklinde konuştu.

1 yıl daha sözleşmesi var

Karyerinde 5 kez Ballon d'Or kazanan, Real Madrid ile 5 Şampinlar Ligi şampiyonluğu ve Portekiz Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra sayısız başarıya imza atan Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ile 1 yıl daha sözlemesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler