Sion Kulübü Başkanı, Mario Balotelli ile transfer görüşmesi yaptıklarını açıkladı

15.07.2022 - 13:06 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 13:40

Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sion başkanı, tecrübeli yıldız ile transfer görüşmesi yaptıklarını doğruladı.

Sion Kulübü Başkanı, Mario Balotelli ile transfer görüşmesi yaptıklarını açıkladı

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansın ardından yeni sezon öncesi adı transferde birçok takımla anılan 31 yaşındaki futbolcu Mario Balotetti için İtalyanlar'dan yeni bir iddia geldi. 

İtalyanlar'dan Balotelli için Sion iddiası

Calciomercato'da yer alan habere göre Mario Balotelli Adana Demirspor'dan ayrılarak İsviçre'nin yolunu tutmak üzere olduğu ileri sürüldü. Haberde İsviçre ekibi Sion'un başkanı Christian Constantin'in Balotelli hakkındaki açıklamasına yer verildi.

"Haftalardır görüşüyoruz"

Transfer görüşmelerinin olduğunu belirten Constantin, "Haftalardır görüşüyoruz. Süper Mario'nun gelişi, lig tarihinin en büyük transferlerinden biri olacak. Transfer başarısı şansımız hakkında bir tahminde bulunmam imkansız. Gizli yürütmek istedik ama bilgi İtalya'da ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan Balotelli'ye gönderme: Ne yaptığını bilmiyorum!
Habere Git

Adı La Liga ekibi Valencia ile de anılan Mario Balotelli geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla Adana Demirspor'dan ayrılacağı iddialarını artıran bir paylaşımda bulunmuştu. 31 yaşındaki futbolcu, instagram hikayesinde İspanya bayrağı, futbol topu ve Mario isimini yan yana koyarak oyuncu, takipçilerine, "İster misiniz?" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler