Anderson Talisca'nın Beşiktaş'tan istediği ücret belli oldu!

18.03.2022 - 13:03 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 16:47

Beşiktaş'ta adı transferde gündeminden düşmeyen Anderson Talisca ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlıların temasa geçtiği yıldız futbolcunun istediği ücret şok etti. İşte detaylar...

Anderson Talisca'nın Beşiktaş'tan istediği ücret belli oldu!

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

2016-2017 - 2017-2018 sezonlarında Beşiktaş'ta forma giyen oynadığı 80 maçta ortaya koyduğu 37 gol ve 14 asistlik performansla taraftarın unutamadığı futbolcular arasınad yer alan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca yeniden Beşiktaş'ın gündemine geldi.

Ceyhun Kazancı, Talisca ile temasa geçti

Siyah beyazlı yönetim, taraftarın transferini çok istediği 28 yaşındaki futbolcuyla temasa geçti. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın, Suudi kulübü Al-Nassr ile olan sözleşmesini feshetmesi an meselesi olan Talisca ile görüşüp fikrini aldığı öğrenildi.

Yıllık 4,5 milyon Euro istedi

Beşiktaş'a dönmeye sıcak baktığı ancak yıllık 4.5 milyon Euro ücret istediği belirtildi. Şu an Al Nassr'da yıllık 7 milyon Euro kazanan Talisca'nın talebinin karşılanmasının zor olduğu ancak siyah beyazlıların transfer için yıldız futbolcuyla görüşmelerini sürdüreceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Ve beklenen oldu! Beşiktaş'ta ilk ayrılık...
Habere Git

Başkan "Koşar gider onu sırtımda buraya getiririm" demişti

Ahmet Nur Çebi daha önce Anderson Talisca'nın transferiyle ilgili bir soruya verdiği yanıtta, "Talisca eğer Beşiktaş'ın bütçesine uygun tarzda oynamak isterse ben de koşar gider onu sırtımda buraya getiririm. Ama olmayacak duaya bugünden amin demem. Ancak olması için de yolunda bulunurum. Olmadığı takdirde de kimsenin 'Neden olmadı?' demesini kabul etmiyorum. Talisca'nın gelmesini isterim. Benim siyasi, mali, ticari politikalarımla olacaksa başım gözüm üstünde yeri var. Olmayacaksa Allah yolunu başka kulüplerde açık eylesin." ifadelerini kullanmıştı.

"Getirene getirme denmez"

Anderson Talisca'nın transferi son olarak Beşiktaş'ın iki gün önce kripto para borsası Rain ile imzaladığı sporsonluk anlaşmasında gündeme geldi. Talisca'nın transferinde sponsor firma ile işbirliği yapılabilir mi sorusuna Ahmet Nur Çebi, "Getirene getirme denmez. Taraftar birini istiyorsa, siz de onu getirirseniz, ben yapınca beni göklere çıkarıyorlar, benim yerime siz göklere çıkarsınız. Akıllarına bunu sokuyorsunuz, iyi yapıyorsunuz. Onlar da anlıyorlar. Üstüne iyi bir futbolcu da getirirseniz, bundan daha fazlasını istiyorsanız, bu konu taraftar için çok önemli. Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir" yanıtını vermişti.

Bu sezon 25 maçta 15 gol ve 2 asistle oynadı

Piyasa değeri 11,5 milyon Euro olan Anderson Talisca bu sezon Al Nassr formasıyla 25 maçta forma giyerken, 15 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler