Başkan Yiğiner canlı yayında açıkladı: Altay Bayındır ve Dja Djedje’ye flaş transfer teklifleri...

17.01.2019 - 15:46 | Son Güncellenme: 17.01.2019 - 18:46

Başkan Yiğiner canlı yayında açıkladı: Altay Bayındır ve Dja Djedje’ye flaş transfer teklifleri...

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Sarı Lacivertli kulübün transfer yasağı hakkında konuştu. Başkan Yiğiner, “Brice Dja Djedje’ye Trabzonspor’un transfer teklifi yaptığını, Djedje’ye Beşiktaş’ın da talip olduğunu, Altay Bayındır’a ise Galatasaray ve Başakşehir’in menajerler aracılığıyla teklif sunduğunu söyledi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, “Djedje’ye Trabzonspor’dan resmi transfer teklifi geldi. Djedje’ye Beşiktaş’ın da talip olduğunu biliyorum. Genç kalecimiz Altay Bayındır’a Galatasaray ve Başakşehir menajerler aracılığıyla teklif sundu. Djedje ve Altay Bayırdır için belirlediğimiz bonservis ücreti 2 milyon Euro.

Faty, Pinto, El Kabir ve Brice Dja Djedje’ye takımda kalacak. Bu futbolcuların ödemesini gerçekleştirdik. Kaynak arayışı içerisindeyiz. 5 milyon TL üzerinde bir kaynak bulduk fakat bu miktar yeterli değil. Bize katkı sağlayacak futbolcuların %90 ile anlaşma sağladık. Transfer yasağını şu anda kaldıramıyoruz. Yasağı kaldıramazsak elimizdeki kadro ile mücadele edeceğiz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler