Başkan Zolan'dan moral ziyareti..

20.11.2015 - 19:34 | Son Güncellenme: 20.11.2015 - 19:34

Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’a sürpriz ziyaret. Kırmızı beyazlıların Başkarcı Mahallesi Şehit Sami Stadı’nda ki antrenmanına giden, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, moral ziyaretinde bulundu.

Sebahattin ALP/DENİZLİ

Ziyarette, Denizli Büyükşehir Belediye  Başkanı Osman Zolan’ı, Büyükşehir  Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, As Başkanlar Akın Çelik ve Mehmet Teke karşıladı.  Belediye Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Erdal Işık ve Spor Şube Müdürü Süleyman Akbulut’da ziyarette Başkan Zolan’a eşlik ettiler.

Teknik heyet ve futbolcularla tek tek tokalaşan Başkan Zolan, “ Sakarya deplasmanına kazasız belasız gidip gelmenizi temenni ediyorum. Futbolcular arasında  uyumun başarı için önemlidir. Uyum olduktan sonra, başarılacağına inanıyorum. İnanılırsa bu iş olur diye düşünüyorum. İnanıp azmettikten ve aradı ki uyumu tesis ettikten sonra, olmayacak bir iş yoktur "dedi.

Bir süre antrenmanı izleyen Zolan, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi ve baklava ikram etti. Kulüp Başkanı Ruşan Uzunoğlu, kaptan Hasan Demir ile birlikte günün anısına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a forma hediye etti.

Senin için hazırladığımız haberler