Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen'den itiraf!

Cüneyt Muharremoğlu
25.09.2022 - 14:46 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 16:11

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, geçen sezon kümede kalmak için Kalecikspor'a baskı yaptığını ve rakibin maça yedek takımla çıkmasanı sağladığını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen'den itiraf!

AJANSSPOR HABER

3. Lig 2 Grup'ta 2021-2022 sezonununun son maçında Kalecikspor'u 2-1 yenerek kümede kalan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen'in yaptığı açıklama Türk futbolunda şike tartışması başlattı. Sözlerin ortaya çıkmasının ardından 1 puanla küme düşen Kızılcabölük kulübünün Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurarak şike soruşturması açılmasını isteyeceği ve lige dönmeyi talep edeceği belirtiliyor.

Futbolcularına prim vermediği için eleştirildi

Futbolcularına primlerini ve maç başı ücretlerini ödememekle eleştirilen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Motto Futbol kanalına bir söyleşi verdi. Futbolcuların iddialarına sinirlenen Gülen, yaptığı açıklamalrala şaşkınlık yarattı.

İlgini Çekebilir
TFF 2. Lig kulübü kalecisini şike şüphesiyle kadro dışı bıraktı
Habere Git

Prim iddiasına sert sözler: Yavşak...

Gülen, kendi sporcularıyla ilgili sert ifadeler kullanırken şunları söyledi: "Prim 1000 TL diyorya o kesin bir futbolcu. Ulan yavşak ben sana 10 bin TL diyerek mi 1000 TL veriyorum. Ayrıca prim 2000 TL. Sen galibiyet aldın da ben sana prim ödemedim mi?"

"Takımın kaderini futbolculara bırakamazdım"

Arif Gülen, "Bütün sezon boyunca kredilerini bitirmişsin. Ben bütün takımın kaderini maalesef futbolcuların eline bırakamadım. Bir başkan bunu söylemez. Ben ne yaptım biliyor musunuz? Kalecikspor'a sağdan soldan baskı yaptırdım" dedi.

"Kalecikspor'a yedek kadroyla çıkması için baskı yaptırdım"

Başkan sözlerine şöyle devam etti: "Dedim ki iddianız yok. Duyuyoruz teşvik primleri havada uçuşuyor. Ben bütün işimi gücümü bıraktım, kendi takımımı bıraktım. Ben Kalecikspor'a yedek kadrosuyla çıkması için tabiri caizse baskı yaptırdım."

İlgini Çekebilir
Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şike suçlaması!
Habere Git

"Kalecikspor'un 3. kaleciyle çıktığını görmediniz mi?"

"Bunu hiçbiri bilmez" ifadesini kullanan Darıca Gençlerbirliği Başkanı, "O sahte hesaplarla  1000 TL'yi vermedi diyen yavşak futbolcu, takı Kalecikspor'un üçüncü kalecisiyle maça çıktığını görmedi mi? Kör müydü gözlerin? Onu bile 2-1 yendik ve ben derin bir nefes aldım. Bu takım düşseydi o prim haberini yaptıralanların hangisi beni arayacaktı?" dedi. 

TFF ne yapacak?

Söyleşiyi kendi Youtube kanalında yayınlayan gazeteci Hakan Can, TFF'yi büyük bir sınavın beklediğini söyledi. Küme düşen Kızılcabölük takımının soruşturma açılması için başvuruda bulunacağını belirten Can, "TFF gerçek bir sınavdan geçecek. Türkiye bunu konuşacak" diye konuştu.  

Kalecik'in adı bu sezon Hacettepe oldu

Kalecik Futbol Kulübü, bu sezon Hacettepe 1945 Spor Kulübü adıyla TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele ediyor. Kulüp, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün bünyesine geçti. Hacettepe, 4 maçta topladığı 5 puanla 9. sırada yer alıyor. 
Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Darıca Gençlerbirliği ise  4 maçta sadece 1 puan alarak ligin son sırasında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler