Altınordu Başkanı'ndan ilginç Süper Lig açıklaması: Allah korudu!

12.07.2021 - 18:38 | Son Güncellenme: 12.07.2021 - 18:43

Altınordu'da başkan Seyit Mehmet Özkan, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile 2 sezon sonra yollarını ayıracaklarını açıklayıp çarpıcı ifadeler kullandı.

Altınordu Başkanı'ndan ilginç Süper Lig açıklaması: Allah korudu!

AJANSSPOR-HABER

Altyapısından yetiştirdiği oyuncularla Türk futboluna model olan Altınordu, yoluna Hüseyin Eroğlu ile devam edecek. Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, hiçbir şekilde dışarıdan antrenör almayacaklarını ve A takım teknik kadrosunun da 5 sezonda bir yenileneceğini belirtti.

Hüseyin Eroğlu 2 sezon daha devam edecek

Altınordu Başkanı Özkan, "Bu kararın uzantısı olarak A takım teknik direktörü Hüseyin Eroğlu hocamızla 2 sezon daha, yani 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında da birlikte olacağız. 2023-2024 sezonundan itibaren A takım teknik direktörü yine içimizden biri olacak" ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig'in kendilerinin yetiştiricilik hedeflerine uygun bir kulvar olduğunu kaydeden Seyit Mehmet Özkan şu görüşlerini aktardı:

'Süper Lig için sıkmadık, ittirmedik'

"Tecrübeli ağabey oyuncular ve yetiştirdiğimiz öz kaynak sistemindeki oyuncularımızı karma yaparak geride bıraktığımız 7 sezonun 5'ini, play-off hattının bir altında yedinci bitirdik. Hiçbir zaman Süper Lig için sıkmadık, ittirmedik. 

Özkan: Neredeyse Süper Lig'e çıkıyorduk

Adeta 'Siz önden buyurun, bizim daha zamanımız var.' demeye getirdik. Geçen yıl da play-off etabına kalarak Süper Lig'e çıkma finali oynadık. Neredeyse Süper Lig'e çıkıyorduk, Allah korudu."

Bilindiği gibi Altınordu, TFF 1. Lig Play-Off Finali'nde Altay ile karşılaşmış ve maçı 1-0 kaybederek Süper Lig'in kapısından dönmüştü. 

İlgini Çekebilir
Mustafa Denizli ile Altay yeniden anlaştı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler