Pachuca Başkanı Armano Martinez: "Luis Chavez Transferi İçin F.Bahçe İle Görüştük"

İsa Kethüda
01.04.2023 - 12:45 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 12:57

Transfer haberleri... Meksika Ligi takımlarından Pachuca Başkanı Armano Martinez, Luis Chavez için Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı. İşte detaylar.

Pachuca Başkanı Armano Martinez: "Luis Chavez Transferi İçin F.Bahçe İle Görüştük"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Meksika Ligi (Liga MX) ekiplerinden Pachuca Başkanı Armano Martinez, orta saha oyuncusu Luis Chavez'in transferi için Fenerbahçe ile görüştüklerini itiraf etti.

Fenerbahçe, Luis Chavez ile ilgilendi

ESPN'e konuşan Martinez, "2022 Dünya Kupası sırasında Türkiye'den Fenerbahçe, oyuncumuz Luis Chavez ile ilgilendi. Her şey ayarlandı ama transfer sonra gerçekleşmedi. Bu bizden kaynaklanan bir durum değildi" dedi.

Martinez: "Fedakarlık yaptık"

Açıklamalarına devam eden Martinez, "Oyuncularımızın Avrupa'ya gitmesi için her zaman fedakarlık yapacağımızı söyledik ve bunu yaptık da. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, İrlandalı yıldızı takibe aldı!
Habere Git

Gutierrez ve Hirving Lozano gibi oyunclarımıza da zamanında teklifler vardı. Onlar belli bir süre kaldıktan sonra hayallerini gerçekleştirmeyi başardılar.

"Sözleşmesinde oldukça düşük bir maddesi bulunuyor"

Luis Chavez'in durumu da aynı. Sözleşmesinde oldukça düşük bir maddesi bulunuyor ve fedakarlık yapmaya hazırız. Çok yüksek bir rakam değil" şeklinde konuştu.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 36 maçta 3 gol ve 5 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, Galatasaray ile ilgili kararını verdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler