Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın: Galatasaray'dan Eren Aydın'ı Kiraladık

03.08.2023 - 17:44 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 17:55

Son dakika transfer haberi: 1. Lig'in yeni takımı Çorum FK'dan forvet hattına takviye geldi. Çorum temsilcisi; Galatasaray'dan Eren Aydın'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Detaylar haberimizde...

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın: Galatasaray'dan Eren Aydın'ı Kiraladık

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig takımı Çorum FK'dan transferde atağa geçti.  Çorum FK, Galatasaray'dan Süleyman Luş'un ardından Eren Aydın'ı da transfer etti.  

Başkan resmen açıkladı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, "Galatasaray'dan Eren Aydın'ı kiralık olarak kadromuza kattık. G. Saray'la da Eren'le anlaşma sağladık. İki taraf için hayırlı olsun. Galatasaray'dan Eren Aydın dışında Süleyman Luş'u bonservisiyle transfer ettik" dedi. 

Hedefimiz mücadeleci bir takım oluşturmak

Çorum FK kulübünün hedeflerinden bahseden Başkan Yalçın, "Hedefimiz mücadele gücü yüksek bir takım oluşturmak. Çorum FK taraftarının ve izleyenlerin keyif alacağı bir takım olmak istiyoruz. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı yapıyoruz. Kadromuza dahil olan yerli-yabancı önemli isimler var. Birkaç pozisyona daha takviyemiz olacak" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Çorum FK'ya gitti! Anlaşma detayları...
Habere Git

Çorum'da göz doldurdu

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Sarıyer'de ikinci yarısını ise Çorum FK'da geçiren Eren Aydın; 13 maçta 4 gol ile 3 asist yaptı ve 7 gole katkı sağladı.  

Piyasa değeri 300 bin Euro

 Kariyerinde; Galatasaray, Niğde Anadolu FK, Sarıyer ve Çorum FK takımları bulunan Eren Aydın'ın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 300 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler