Başkandan sitem! ‘Mustafa Abi’yi dünya biliyor bir de Hüseyin hocadan bahset!’

27.05.2021 - 16:35 | Son Güncellenme: 27.05.2021 - 16:42

TFF 1. Lig play-off finalinde Altay’a kaybeden Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, haklarının yeterine verilmediğini öne sürüp çok çarpıcı sözler kullandı.

Başkandan sitem! ‘Mustafa Abi’yi dünya biliyor bir de Hüseyin hocadan bahset!’

AJANSSPOR-HABER

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, takımını sezon boyunca gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ederek, Süper Lig’e yükselen Altay’a başarılar diledi. Özkan, "İkincilere hiç mi yer yok? Altay Süper Lig’e çıktı, Allah gani gani yollarını açık etsin. Konuş, konuş, konuş. Bir de Altınordu’nun misyonunun hakkını ver” diyerek spor kamuoyuna sitem etti.

'Altay'ın Süper Lig'e çıkmasına memnun oldum'

Seyit Mehmet Özkan, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Altay'ın genetiğinde Süper Lig kültürü vardır. Doğma büyüme bir İzmirli olarak, eski “Büyük Altay” günlerine geri dönmesi ve İzmirli futbolseverlere keyifli maçlar izlettirmesinden büyük memnunluk duyarım. Süper Lig tüm Altay camiasına ve taraftarlarına kutlu olsun” dedi. 

Özkan: Ben de Mustafa Denizli hayranıyım

Altınordu Başkanı, yazısında Mustafa Denizli’nin hayranı olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Çünkü kendisini 19 yaşında Galatasaray’a gol attığı maçından itibaren izlemeye başlamıştım. Bize yıllarca resital yaptı. Az oynardı, öz oynardı. Her frikikte, her kornerde ayağa kalkardık. Hangi köşeye bırakacak aramızda iddiaya girerdik. Kaç tane santrforu gol kralı yapmıştır. 

'Mustafa Abi, Altay'a borcunu ödedi'

Büyük sol ayaktı. Vurur gibi yapar sola çeker, sert muz ortasını yapardı. Çok koşmazdı. Rahmetli Ümit (Kayıhan) ustasının yerine de koşardı. Mustafa Abi’yi ‘Altay’ı Süper Lig'e çıkaran Antrenör’ olarak görmek çok mutluluk verici bir olay benim için. Mustafa Abi, Altay’a olan manevi borcunu ödemiştir, çok güzel bir duygu. Allah herkese helalleşmeyi nasip etsin.” 

'Paixao 89'da atmasa 99'da atardı'

Dünkü maçın ustasının da Paixao olduğunu söyleyen Özkan, “Şapka çıkarırım, helal olsun. Adam gol için var olmuş. 89’da olmazsa 99'da atacaktı zaten. Biz eski adamız; santrfor = gol” dedi.

 

'Bu topraklarda ikincilere hiç mi yer yok?'

Açıklamasında sitem bölümüne de yer veren Özkan, sözlerini şöyle tamamladı:“Yıllar önce Aykut Kocaman’ın çıkışını hatırladım. İkincilere hiç mi yer yok? Bu topraklar hep böyle ‘kahpe’ ve ‘nankör’ mü olacak? Altay Süper Lig’e çıktı, Allah gani gani yollarını açık etsin. Konuş, konuş, konuş. 

'Hüseyin Eroğlu gençlerle yabancısız oynuyor'

Bir de Altınordu’nun misyonunun hakkını ver, Mustafa Abi'yi dünya alem biliyor, bir de orada ‘Ustalığa Geçiş’ seremonisine çıkan Hüseyin Eroğlu’ndan bahset be kardeşim. Hem yabancı oynatmadan, hem de 19-20 yaşında gençlere yer vererek buralara gelmek her babayiğidin harcı değil deyiver be kardeşim. Hep tribünlere, hep tribünlere! Kullan, at! Geriye hiçbir şey kalmasın. Gelenek, görenek, kültür ne ki! Ne kadar yapmacık.”

 

Senin için hazırladığımız haberler