Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Suarez ve Lacazette cevabı

04.02.2022 - 12:39 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 12:47

Gelecek sezon için Gedson Fernandes'i transfer eden Beşiktaş'ta şimdi de dünya çapında golcü ismi konuşuluyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Luis Suarez ve Alexandre Lacazette'in gündemde olup olmadığına dair soruyu yanıtladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Suarez ve Lacazette cevabı

AJANSSPOR HABER

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çebi, kendi markalarını yaratmak istediklerini ama bir iki uluslararası marka da düşündüklerini söyledi.

Bir kaç marka isimden seçeceğiz

Çebi, "Her konuda, her mevkide çalışıyoruz. Gidecek oyuncuların yerine koyacak oyuncular için planmalamız var. Bu sene biraz daha erken, biraz daha çabuk hareket etmek istiyoruz. Birkaç ismi marka olabilecek isimlerden seçeceğiz. Markalarımızı kendimiz de yaratmak istiyoruz. Amacımız marka almaktan daha çok marka yaratmak" dedi.

Kadro dışıların nasıl kafası var?

Kadro dışı olan Douglas, Ljajic, Lens ve N'Skala'nın takımdan ayrılmaması nedeniyle yeni yabancı transferinin mümkün görünmediğini söyleyen Çebi, şöyle devam etti: "Elimizde yeteri kadar futbolcu var. Futbolcularımıza güveniyoruz. Bizim için ara transferde, transfer söz konusu olmayacak. Mesleğe nasıl bir saygısı var bu gitmeyen oyuncuların, anlamıyorum! Bu kafa yapılarıyla sahada Beşiktaş formasına hizmet etmeyecekleri aşikârdı. Kadro dışı bırakarak doğru yaptığımıza inanıyoruz."

Altyapıdan gelen çocuklarla devam

Yeni sezonun kadro planlamasının çalışmalarına başladıklarını kaydeden Beşiktaş Başkanı Çebi, "Gedson bunun bir parçasıydı. Uygun şartlarda isimler bulduğumuz takdirde transferlerimiz devam edecektir. Mümkün olduğunca da altyapıdan gelen çocuklarımızla da yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda bütçelerimiz iyice düşecek. Yapılan kadroları önümüzdeki senelerde devam edecek şekilde planlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler