Başkanlar derbiyi nerede izledi, neler yaptı?

23.02.2020 - 23:26 | Son Güncellenme: 23.02.2020 - 20:32

Başkanlar derbiyi nerede izledi, neler yaptı?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı başkanların nerede izlediği merak konusu oldu. Ali Koç derbiyi nerede izledi? Mustafa Cengiz derbiyi nerede seyretti? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe ile Galatasaray derbide karşılaştı

Süper Lig'de bu haftanın en çok sonucu merak edilen karşılaşmasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray takımları karşı karşıya geldi. 

Mustafa Cengiz: "Ben oraya Galatasaray'ı temsil etmeye gidiyorum"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, daha önce de açıkladığı gibi derbi maçı izlemek için Kadıköy'de gitti. Cengiz düzenlenen basın toplantısında, "Ben oraya Galatasaray'ı temsil etmeye gidiyorum. İsterse bizi kimse karşılamasın" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ne demişti?

Ali Koç ise Mustafa Cengiz'in Kadıköy'e geleceğinin basın mensupları tarafından hatırlatılması üzerine, "Mutlaka bekliyoruz. Ben karşılamam belki kendilerini ama yöneticilerimiz karşılar" demişti.

İki başkanın yan yana olup olmayacağı merak konusuydu

Son dönemlerde yaşadıkları gerginliklerle dikkatleri üstüne çeken iki başkanın yan yana oturup oturmayacağı merak edilmişti.

Kasapoğlu eşlik etti, Valilik'te kararlaştırıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu iki başkanın arasında yer alan isimdi. Kasapoğlu'nun derbiyi iki başkanla birlikte yan yana izleyeceğinin İstanbul Valiliği'nde yapılan toplantıda kararlaştırıldığı öğrenildi. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler