Transfer | Başkanlar Onur Bulut transferi için görüştü!

Akın Ungan
16.07.2024 - 23:25 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 23:35

Rams Başakşehir, Beşiktaş'ın sağ beki Onur Bulut için transfer görüşmesi gerçekleştirdi. İşte Hasan Arat yönetiminin istediği bonservis bedeli...

Transfer | Başkanlar Onur Bulut transferi için görüştü!

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Rams Başakşehir, transfer çalışmalarına hız verdi. Savunma hattına takviyede bulunmayı hedefleyen İstanbul temsilcisi, sağ bek transferi için harekete geçti.

Onur Bulut Başakşehir'in radarında

NTV'de yer alan habere göre 2023/24 sezonunda Galatasaray'dan Leo Dubois'yı kiralayan Rams Başakşehir, Fransız futbolcunun sezon sonu Sarı-Kırmızılı kulübe dönmesiyle sağ bekte oluşan boşluğu doldurma planlarına başladı. Başakşehir, Beşiktaş'tan Onur Bulut'u gündemine aldı.

Başkanlar görüştü! İşte bonservis...

Onur Bulut'u kadrosuna katmak için kollarını sıvayan Başakşehir yönetimi, Beşiktaş ile temasa geçti. Haberde, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın bir araya gelerek, başkanlar düzeyinde görüşme gerçekleştirdikleri ve konuşulan bonservis bedelinin 750 bin Euro civarında olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş Semih Kılıçsoy kararı! Cenk Tosun'un ardından...
Habere Git

Transfer yapılırsa Onur Bulut'a izin verilecek

Kadrosunda as sağ bek olarak Jonas Svensson'u gören Beşiktaş, geçen sezon kadro dışı kaldıktan sonra Nice'e kiralık giden Valentin Rosier'i İspanyol takım Leganes'e bedelsiz olarak gönderdi. Siyah-Beyazlılar, sağ bek rotasyonunda bulunan Onur Bulut'un yerine oyuncu alınması durumunda ayrılmasına izin verecek.

Onur Bulut Başakşehir ile anlaştı

Öte yandan Başakşehir, Onur Bulut ile yaptığı görüşmeler sonucu oyuncu tarafıyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler