Başkanvekili açıkladı: "Göztepe, Alper Potuk ile anlaştı mı?"

25.08.2020 - 20:33 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 20:39

Göztepe son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin Başkanvekili Talat Papatya transfer gündemi hakkında konuştu. İşte detaylar...

Başkanvekili açıkladı: "Göztepe, Alper Potuk ile anlaştı mı?"

Göztepe'nin Başkanvekili Talat Papatya önemli açıklamalar yaptı.

"Şu anda anlaştığımız bir ismi yok"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Papatya, "Görüşülen kaleciler içinde Kenan Piric olabilir. Sinan Bolat da listeteydi. Şu anda anlaştığımız bir ismi yok" dedi.

Hedefimiz Avrupa

Bu sezonki hedeflerini açıklayan Papatya, "Avrupa Kupaları'na katlımayı hedefliyoruz. Stat yapılıncaya kadar ligde kalmak; sonrasında Avrupa Kupaları'na gitmek hedefi vardı. Şimdi bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Avrupa'da yarı final oynayan ilk Türk takımıyız" şeklinde konuştu.

Alper Potuk?

Talat Papatya "Şu san için Alper Potuk'un Göztepe'ye transferi söz konusu değil. Görüşme ve diyalog yok. Her söylenen oyuncuyla sözleşme imzalama şansımız yok. Örneğin biz 5 oyuncu alıyorsak, 80 oyuncu öneriliyor. Gerson Rodriguez ile ilgi bana gelen bir bilgi yok" dedi.

"Brow Ideye'den beklentimiz çok yüksek"

Başkanvekili Papatya yeni transfer Ideye için "Brow Ideye'den beklentimiz çok yüksek. İlk günden itibaren aidiyet duygusuyla çalışmaya başladı. Güçlü, geçmişte başarılı bir oyuncu. Bize çok faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

"Göztepe'yi almak isteyenler var"

Talat Papatya kulübün olası satışıyla ilgili olarak ise "Göztepe'yi almak istiyen gruplar var. Bunun olması Göztepe'yle ilgili doğru bir yapılanma yaptığımızı gösteriyor. Biz gitsek bile ayakta durma kabiliyeti olan bir Göztepe yaratma projemizin gerçekleştiğini gösteriyor. Görevler sonsuza kadar sürmez. Göztepe'yi almak isteyen gruplar, kurumla oldu. Ancak rakamların konuşulduğu bir müzakere olmadı. Eğer olursa kamuoyuyla paylaşacağımızı başkanımız Mehmet Sepil ifade etti" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler