Basketbolda sezona geri sayım başladı! Takımlar hazırlık turlarında...

Burak Alaca
07.09.2023 - 23:58 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 00:29

Basketbol Süper Ligi ekipleri sezon öncesi kamplarında Avrupa'nın önemli ekipleri ile hazırlık maçları yaptı. İşte sonuçlar...

Basketbolda sezona geri sayım başladı! Takımlar hazırlık turlarında...

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu 29 Eylül'de yapılacak ilk hava atışı ile başlayacak. Temsilcilerimiz sezon öncesi son hazırlık kamplarında önemli hazırlık maçlarına çıktı.

Efes, Rusların son finalistini devirdi

Anadolu Efes, Antalya'daki Gloria Cup turnuvasında Rusya Ligi VTB'nin son finalisti Lokomotif Kuban ile karşı karşıya geldi. İkinci yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçtan son Basketbol Süper Ligi şampiyonu Anadolu Efes 83-82'lik galibiyetle ayrıldı. Anadolu Efes'te Elijah Bryant ve yeni transfer Derek Willis 20'şer sayı ile takımın en skorer isimleri oldu.

Galatasaray yeni transferleri ile kazandı

IGOKEA Basketbol Turnuvası’nda Galatasaray Nef ev sahibi IGOKEA ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz karşılaşmadan 82-71'lik galibiyet ile ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar'da yeni transferler Jonah Radebaugh 15, Corey Walden ise 14 sayı sayı ile etkili performanslar sergiledi.

İlgini Çekebilir
VİDEO I Erdem Can, Efes'e kolej havası getirdi!
Habere Git

Türk Telekom, Hapoel'e karşı kayıp

IGOKEA Basketbol Turnuvası’nda mücadele eden bir diğer ekibimiz Türk Telekom açılış maçında İsrail ekibi Hapoel Jerusalem ile karşılaştı. Karşılaşmada hiç üstünlüğü eline alamayan Telekom rakibine 87-79 mağlup oldu. Türk Telekom'da James Palmer 25 sayı, Tyrone Wallace 16 sayı ve Markis Derek McDuffie 12 sayı ile öne çıktı. 

Merkezefendi evinde kazandı

Yukatel Merkezefendi tarafından düzenlenen hazırlık turnuvası açılış maçında ev sahibi Merkezefendi ile Onvo Büyükçekmece karşı karşıya geldi. Skorun yakın seyrettiği karşılaşmadan Merkezefendi 89-86 galibiyetli ayrıldı. 

Merkezefendi'de Daniel Oturu 20 sayı, 7 ribaund, Justn Robinson 18 sayı, 7 asist ve Jalen Hodson 16 sayı 8 ribaund ile öne çıktı. 

Büyükçekmece de ise Marquise Reed 16 sayı, Alex Perez 14 sayı, Ata Kahraman 13 sayı ve Erdi Gülaslan 10 sayı ile öne çıktı.

Yeşillerin maçında kazanan Daçka

Darüşşafaka Lassa ve Info Yatırım Bursaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf 78-73'lük skorla İstanbul temsilcisi Darüşşafaka oldu. Darüşşafaka'nın Beşiktaş'tan transferi David McCormack 22 sayı, 9 ribaunt ile maçın yıldızı olurken, Bursaspor'da Anthony Brown'un 14 sayı, 13 ribauntluk performansı mağlubiyete engel olamadı.

İlgini Çekebilir
Efes'in kaptanı dümeni Akdeniz'e kırdı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler