Basketbola veda etti, kendisine yeni bir yol çizdi

24.11.2017 - 05:39 | Son Güncellenme: 24.11.2017 - 05:39

Basketbola veda etti, kendisine yeni bir yol çizdi

İsveçli model Elsa Hosk, şimdiki mesleğini yapmadan önce profesyonel basketbolcuydu. Babasının teşviğiyle basketbola başlayan 29 yaşındaki güzel, İsveç'te profesyonel olarak basketbol oynadı. (Spor Arena)

Hosk'un kaderi modelliği seçmesiyle birden bire değişti. Şu anda Victoria Secret modeli olan sarışın güzel, dünyanın en tanınır modelleri arasına ismini yazdırdı.
Hosk kariyerinde yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Bir şeyi istediğimde onu elde etmek için sonuna kadar giderim. O alanda en iyisi olmak için uğraşırım. Babamın sokağımıza basket potası yapmasını istedim ve her gün orada çalıştım. Okulda da basketbol oynuyordum ve arkadaşlarımdan daha fazla çalışırdım. Bu da benim onlardan bir adım öne çıkmama sebep oldu. Ondan sonra Stockholm'de Zero-Eights isimli yerde basketbol oynamaya başladım"
"Bir süre sonra basketbol ile modellik arasında tercih yapmak zorunda kaldım. Ben modellikten gelirken basketbol arkadaşlarım kendilerini geliştiriyorlardı. Bir şeyde en iyisi olamayacaksam onu yapmak istemem. Takım kaptanıydım ve maçları kaçırıyordum. Bu kabul edilemez bir şeydi. O yüzden modelliği seçtim; ama basketbolu da özlüyorum."
Elsa Hosk, 14 yaşında başladığı modellik kariyerinde zirveyi yaşıyor. İşte dünya güzeli mankenin büyük beğeni toplayan sosyal medya paylaşımları...�
İtalyan kadın hakem Claudia Romani, Sarı-Kırmızılı formayı giyerek, "Bu pozlar Türk takipçilerim için. Ülkelerine hiç gitmedim ama hep bana destek oldular. teşekkür ederim" notunu ekledi.
İşte Claudia Romani'nin paylaştığı o fotoğraflar...
İtalyan kadın hakem Claudia Romani, yeni sevgilisi Christopher Johns ile havuzda sıcak dakikalar yaşadı.
İtalyan model ve kadın hakem Claudia Romani, yeni sevgilisi Christopher Johns ile tatilde görüntülendi.
İki aşık tüm gün havuzdaydı. Birbirlerinden hiç ayrılmayan iki sevgilinin havuzdaki sıcak anları kameralardan da kaçmadı.
Birbirlerine sarılmadan ve öpüşmeden duramayan Claudia Romani ve Christopher Johns adeta kimseyi umursamadı.

(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler