Basketbol’da derbi haftası

05.02.2017 - 16:45 | Son Güncellenme: 05.02.2017 - 16:45

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Cumartesi günü saat 14.00’de Adana Botaşspor ile Adana Aski Menderes Spor salonunda kozlarını paylaşacak.

-Botaşspor Cephesi

Ligde istikrarsız bir grafik çizen Adana Botaşspor deplasmanda AGÜ’yü yenerek zorlu maç öncesi moral kazandı. Özellikle Sims’in gelmesinden sonra  rakiplerine karşı belirli bir üstünlük elde eden Botaş Cumartesi günü sahaya galibiyet için çıkacak. Uzun oyuncu sorununu Ivanoviç ile  çözen Adana temsilcisi  bu oyuncunun antrenman eksiğini gidermeye çalışıyor. Geçen sezon ikinci yarıda oynanan maçta Adana Aski rakibini yenerek ligde kalmıştı.

-Adana Askispor Cephesi

Bu sezon mütevazi bir kadro ile mücadele eden Adana Askispor ise kritik galibiyetler alarak sezonu ilk 8 sıranın içinde bitirmeyi düşünüyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Girne Üniversitesini yenen Mavi-Beyazlılar derbiyi kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Alex Beantly’nin formda olması ve Clark’ın istatistikleri Adana Aski’nin en büyük kozu olacak. Geçen sezon yaşanan kritik maçın ardından Türkiye’nin gözü rövanş müsabakasında. Adanalı basketbolseverlerin de maça ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

Haber- Oğuzhan DELEN

Senin için hazırladığımız haberler