Basketboldan sonra futbolda da şok! Koronavirüs...

25.03.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 16:37

Fenerbahçe'de koronavirüs şoku! Sarı-lacivertli kulüp, bir futbolcunun ve bir sağlık çalışanının COVID-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Basketboldan sonra futbolda da şok! Koronavirüs...

Fenerbahçe basketbol takımında yaşanan koronavirüs şokunun ardından bir kötü haber de futbol takımından geldi. Sarı-lacivertli kulüp, futbol takımında da COVID-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Fenerbahçe'de hangi futbolcuda koronavirüs vakasına rastlandı? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışmaları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs bulgularına rastlanmıştır. Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileti tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir" denildi.

Fenerbahçe hangi ismin koronavirüs testi pozitif çıktı?

Öte yandan söz konusu açıklamada, Fenerbahçe'de hangi futbolcunun ve hangi çalışanın testinin pozitif çıktığı konusunda bir bilgilendirme yapılmadı.Sadece biri futbolcu ve biri sağlık çalışanı olmak üzere 2 kişide bulgulara rastlandığı ve hastaneye sevk edildiği bildirildi.

Basketbol takımında da koronavirüs vakası var...

Sarı-lacivertli kulüpten basketbol takımında yaşanan koronavirüs vakasıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmıştı.

"Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır.

Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir. Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır" denilmişti.

Fenerbahçe basketbol takımındaki vakalar...

Hatırlanacağı gibi basketbolda ise şu ana kadar 4'ü sporcu, 3'ü de idareci olmak üzere, 7 kişi de koronavirüs şüphesi olduğu gündeme gelmişti. Takım menajeri Cenk Renda, yoğun bakımda olduğu yönündeki haberleri yalanlamıştı. 

Renk Renda'dan koronavirüs açıklaması geldi

Cenk Renda, "Dostlarım selam, karantina altındayım bir özel hastanede. Dün akşam geldim, bırakmadılar. Tedaviye başlayacaklar ama ne zaman bilmiyorum çünkü bir daha test yaptılar. Koronayım yüzde bir milyon. Zor bir durum, zor bir süreç. Kusura bakmayın telefonlarınızı açamıyorum, konuşmak istemiyorum. Sizi çok seviyorum, dikkat edin kendinize" demişti. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler