Basketboldan Survivor'a bir transfer daha!

Cüneyt Muharremoğlu
26.12.2022 - 13:58 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 14:06

Milli basketbolcu Merve Aydın'dan sonra Aysu Keskin de Survivor'da yarışacak. Oyuncu son olarak Uludağ Basket Nilüfer Belediye Spor'da forma giyiyordu.

Basketboldan Survivor'a bir transfer daha!

AJANSSPOR HABER

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalı, her sezon Survivor yarışmasında sporculara yer veriyor. Eski futbolcular Serhat Akın, İlhan Mansız, Sercan Yıldırım Aycan Yanaç'ın'ın yanı sıra basketbolcu Merve Aydın Survivor'a katılan sporcular arasında.

Acun Ilıcalı sosyal medyasından açıkladı

Acın Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Survivor'ın 2023 kadrosunda bir basketbolcunun daha yer alacağını açıkladı. 

Basketbolcu Aysu Keskin Survivor'da!

Basket Nilüfer Belediye Spor forması giyen Aysu Keskin Survivor yarışmacısı oldu. Sporcu, sosyal medyasında paylaştığı fotoğraflar ile dikkat çekiyor. 

İlgini Çekebilir
Erden Timur ile Acun Ilıcalı masada! Dev takas
Habere Git

Aysu Keskin kimdir?

15 Mayıs 1990 İstanbul'da doğumlu Aysi Keskin, 1.77 metre boyunda. Oyuncu, Uludağ Basket Nilüfer Belediye Spor'dan önce TED Ankara Kolejliler, Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa BüyükŞehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü, İzmit Belediye Spor Kulübü'nde forma giydi.

Survivor yarışmacısı Merve Aydın Fenerbahçe forması giyiyor

Daha önce yine bir basketbolcu olan Merve Aydın, Survivor 2021 yarışmasına katılmıştı. Survivor'dan döndükten sonra  sezonu Galatasaray'da geçiren Aydın, bu sezonun başında Fenerbahçe Safiport'a transfer oldu. 

Merve Aydın kimdir?

17 Mart 1990 doğumlu Merve Aydın, basketbol kariyerine Mersin Büyükşehir Belediyetakımında başladı. İstanbul Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi,  Hatay Büyükşehir Belediye,  Nantes Reze,  Nissan Al-Qazeres Extremadura, Galatasaray forması giydi. Oyuncu, bu sezon Fenerbahçe Safiport'ta oynuyor. 

İlgini Çekebilir
Eski futbolcu Sercan Yıldırım'ın yeni tarzı herkesi şaşırttı!
Habere Git

"Basketbol oynarken gideceğimi tahmin etmiyordum"

Merve Aydın Survivor yarışması hakkında  şunları söylemişti: "Basketbol oynarken Survivor'a gideceğimi hiç tahmin etmiyordum. Ancak pandemi oldu, yurt dışından Türkiye'ye dönme kararımdan sonra görüştüğüm takımlarla da son anda anlaşamadım. Bu süreç beni yarışmaya sürükledi."

"Hayat tecrübesi oldu"

Survivor'da kendini keşfetme olanağı bulduğunu belirten Merve Aydın, "Bu anlamda hizmeti oldu bana. Sıkıştırılmış hayat tecrübesi oldu. Hayatıma ve basketboluma artıları olacağını söyleyebilirim" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler