Basketbolun Yunan efsanesi emekli oldu

26.06.2021 - 17:51 | Son Güncellenme: 26.06.2021 - 17:54

Olympiakos formasıyla EuroLeague tarihinin en önemli oyuncuları arasında yerini alan Vassilis Spanoulis basketbol kariyerini noktaladı. İşte detaylar…

Basketbolun Yunan efsanesi emekli oldu

AJANSSPOR-HABER

Avrupa basketbolundan bir yıldız kaydı. EuroLeague tarihinin en önemli oyuncuları arasında gösterilen Vassilis Spanoulis, 38 yaşında basketbolu bıraktığını açıkladı.

Emeklilik kararını Instagram'dan açıkladı

Instagram hesabında yaptığı paylaşımla emekliliğini duyuran Olympiakos efsanesi, duygusal açıklamalarda bulundu. Spanoulis, basketbolu bırakmasının zamanının geldiğini ve bunu bir süre önce yöneticilerle paylaştığını bildirdi. 

Spanoulis'ten taraftarlara teşekkür

Kariyerinde hayal ettiğinden fazlasını yaşadığını belirten Spanoulis herkese ve en çok da taraftarlara teşekkür etti. Yunan yıldız mesajını, “Vassilis Spanoulis, hep basketbol oynamayı hayal eden bir çocuk” sözleriyle bitirdi.

3 EuroLeague şampiyonluğu yaşadı

Üç kez EuroLeague şampiyonluğu yaşayan, sayısız rekoru elinde tutan Spanoulis son 10 yılın en iyi kadrosunda da yer aldı. Bunun dışında 7 kez Yunanistan Ligi şampiyonluğunu kazanan Vasilis Spanoulis bu iki organizasyonda birçok kez MVP (en değerli oyuncu) seçilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler