"Baskılı görünüyor muyduk?"

20.05.2017 - 21:33 | Son Güncellenme: 20.05.2017 - 21:33

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"İki takım da hızlı başladı maça. 1-0 öne geçtik, sonra basit bir gol yedik. İyi vurdu ama basit bir gol yedik. Maçı domine eden bizdik. Kazanmak için oynadık; mecburduk kazanmaya. Taraftarlarımız için güzel bir maç oldu. Bizim oynama tarzımız belli. Evdeki maçlarda ilk golü bulduktan sonra, 2-3-4'ü ararız. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu maçı geride bırakıp, Pazartesi gününden itibaren Gaziantep maçına odaklannmız lazım.

Cenk ve Aboubakar çok iyi forvetler. Oynayan, oynatan forvetler. İkisiyle de oynamak çok keyifli ve güzel. İkisinden de verim alıyoruz. Bizim takım için ikisi de çok önemli.

Sizce baskılı görünüyor muyduk bu maçta? "Biz tecrübeye sahibiz, geçen sene de bunları yaşadık. Bütün maç domine eden bizdik. 1-1'den sonra penaltıyla 2-1 oldu. Rahat da oynadık. Bu maç artık bitti. Pazartesi gününden itibaren Gaziantep maçına hazırlanmamız lazım"

Senin için hazırladığımız haberler