"Başlangıç için iyi bir sınav verdik"

16.06.2017 - 20:07 | Son Güncellenme: 16.06.2017 - 20:07

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, A Milli Kadın Takımı'nın 2017 Avrupa Şampiyonası'na Slovakya galibiyetle iyi bir başlangıç yaptığını söyledi.

Milli takımın 69-58 kazandığı maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ömer Onan, turnuvaya iyi başlamanın önemine vurgu yaparak, "İlk maçımızı kazandık. Turnuvaya iyi başlamak her zaman önemlidir. Daha da önemli olan bunun devamını getirmek. Oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. Başlangıç maçları daha stresli olur. Başlangıç için iyi bir sınav verdik." dedi.

B Grubu'nun bir diğer iddialı ekibi İtalya'nın Belarus'u farklı yendiğini hatırlatan Onan, "İtalya'yı da yenersek, grup birinciliği için büyük bir avantaj yakalarız. Şu anda her şey iyi gidiyor. Görünen o ki İtalya'nın farklı yenmesiyle iki takım da avantaj yakaladı. Turnuvalar tek maçla bitmiyor. İtalya'yı yenseniz de ertesi gün Belarus'u da yenmeniz gerekir. Her maç kendi özelinde önemlidir. İtalya maçını kazanırsak bir avantaj daha elde edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler