Emrah Başsan'dan penaltı tepkisi: "Biraz adalet az da saygınız olsun"

Aleyna Gürgen
04.12.2023 - 21:19 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 21:37

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oyuncusu Emrah Başsan, Fenerbahçe karşılaşmasında takımına verilmeyen penaltı sonrası yaptığı açıklama ile gündem oldu.

Emrah Başsan'dan penaltı tepkisi: "Biraz adalet az da saygınız olsun"

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ve Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçta Sivasspor'un penaltı beklediği pozisyon gündem oldu. Sivassporlu Emrah Başsan'ın verilmeyen penaltı kararı hakkındaki paylaşımı ise dikkat çekti. 

Tartışmalı pozisyonda penaltı kararı çıkmadı

Sivasspor, Fenerbahçe karşısındaki maçta Bright Osayi Samuel'in topu rakibinden almaya çalışırken Clinton N'Jie'nin yere düştüğü anlar tartışma konusu oldu. Sivasspor'un penaltı beklediği pozisyon hakkında ise beklenen penaltı kararı çıkmadı.

"Biraz adalet"

Emrah Başsan ise Sivasspor'un beklediği penaltının verilmemesi üzerine bir paylaşım yaptı. Sivassporlu futbolcu X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Biraz adalet az da saygınız olsun yazık günah insanın emeklerini yemeyin! Hava karlı ya da yağmurlu değil. VAR çalışmıyor, uyarmıyor sanırım."

Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı

Sivassporlu futbolcu Emrah Başsan, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Modou Barrow ve Gerson Rodrigues ile birlikte sakatlık nedeniyle maç kadrosundan çıkarılmıştı. Başsan'ın sağ alt adalesinde yırtık, Barrow'un arka adalesinde yırtık, Rodrigues'in ise adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler